Tora - Stari zavjet, tajne hebrejskih slova - sa Erikom Levai

Želite li saznati više o značaju hebrejskih slova i upoznati se sa svetom knjigom, Torom - Starim zavjetom?

Centar zdravlja Plasma Saal ugostit će 19. 06. kustosicu Mađarskog židovskog muzeja i arhiva Eriku Levai koja se posvetila proučavanju Tore i hebrejskih slova. Takav je i naslov ove Plazmaonice: “Tora - Stari zavjet – tajne hebrejskih slova”.

Erika Levai rođena je u Budimpešti, diplomirala dizajn u Tel Avivu, a kasnije je stekla diplomu kustosice i posvetila se educiranju djece i odraslih o povijesti i religiji židova, posebice u Mađarskoj.
Nakon što je u potpunosti svladala hebrejski jezik posvetila se proučavanju Kabale s posebnom pažnjom na tumačenje slova. Budući da je sakupila brojna znanja kroz godine osmislila je i tečaj za odrasle o značenju hebrejskih slova koji mogu svladati i osobe koje se nikada nisu susrele s hebrejskim jezikom.

Predviđeno trajanje Plazmaonice je 2 sata, prvi dio će biti posvećen uvodu u Toru, a drugi tumačenju hebrejskih slova. Predavanje će biti na engleskom jeziku, a ulaz je slobodan.

Srijeda, 19. lipnja 2019. u 19:00 – 21:00

Plasma Saal - healing touch of the frequencies
Gundulićeva ulica 22A, 10000 Zagreb, Croatia


Radi velikog interesa i ograničenog broja mjesta, molimo vas da svoj dolazak najavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 091 5295 227.

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/371817660110609/