Predavanje na temu „Aromaterapija“

Pozivamo sve zainteresirane na naše predavanje na temu „Aromaterapija“ koje će voditi Marina Šarčević, aromaterapeutkinja, u petak 22.11.u 19.15h u Tara Centru.

Aromaterapija predstavlja kontrolirano korištenje eteričnih ulja u svrhu poboljšanja i/ili unaprjeđenja fizičkog, emotivnog i mentalnog zdravlja ljudi.

Što bi to bila terapija aromom? Što podrazumijeva kontrolirano korištenje ulja, što su  eterična ulja, koja je njihova uloga, kolika je njihova moć i snaga?

Na koji način aromaterapija djeluje na fizičko - vidljivo, opipljivo, osjetilno, a kako na emocije i um – na ono potisnuto, skriveno, zaboravljeno, neuravnoteženo u nama?

Kako duša progovara kroz eterična ulja i na koji način eterična ulja njeguju dušu?

Što su to aromakozmetički a što aromaterapeutski pripravci?

Čemu aromaterapeutske konzultacije?

Na jednostavan način pokušat ćemo dati odgovore na navedena pitanja te se na kraju upoznati s karakterom eteričnih ulja kroz praktičan rad na zabavan način!

Predavanje je na bazi donacija. Sav prikupljeni prihod će se donirati za potrebe psića Dicka koji živi u Noinoj arci (Hrvatska udruga zaštitnika životinja).
https://www.facebook.com/noinaarka/photos/a.420811271929/10156272537541930/?type=3&theater

Zbog ograničenog broja prijave su obavezne. Prijaviti se možete  putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u Tara Centru.

Lijep pozdrav,
Trešnja Šarčević
www.tara-centar.hr

tara centar logo