Kaskadnom fermentacijom do zdravlja i ljepote

ODGOĐENO JE PREDAVANJE !!!
Svijet oko nas se mijenja ubrzanim ritmom i unatoč prednostima moderne medicine postoje mnoge bolesti i stanja koja se ne mogu izliječiti. Ovdje su i „civilizacijske“ ili „lifestyle“ bolesti koje se pružaju od nesanica, gubitka vitalnosti, viška tjelesne težine i alergija do kroničnih bolesti kao što su dijabetes, kardiovaskularne bolesti, bolesti gastrointestinalnog trakta te cijelog spektra autoimunih bolesti.

Glavni razlog – osim velikog manjka duhovne orijentacije – je manjak nutrijenata za enzimski sustav, što ometa čovjekov regulacijski sustav.

Administracijom kaskadno fermentiranih bio-raspoloživih enzima, bilo oralno ili izvana, ljudi i životinje mogu brzo obnoviti svoj enzimski sustav na zdravu količinu. Npr. zubari prijavljuju smanjenje boli i brže zacjeljivanje. Čak i kozmetičari već koriste bio-raspoložive enzime kao „poboljšanje i podršku iznutra“.

Zato smo odlučili na nadolazećoj Plazmaonici ugostiti mag. pharm. Mariju Tabak iz tvrtke Hylo Adriatic j.d.o.o. koja će prezentirati pronalazak Dr. Niedermaier – paletu eliksira nastalih kaskadnom fermentacijom - Regulatessenz. Radi se o veganskim, kaskadno fermentirajućim organskim koncentratima, tj. o enzimima proizvedenima od svježeg voća, orašastih plodova i povrća.
Na Plazmaonici ćete imati priliku i degusitati proizvode.

Ova 100 % prirodna metoda transformira sirove namirnice tako da se očuvaju hranjive tvari, koje se lakše probavljaju i apsorbiraju u tijelu. Poznato je da fermentirana hrana sadrži veće količine vitamina od originalne namirnice, enzimi se razgrađuju, količina antioksidansa se povećava, a probavljivost poboljšava.

Osim velikog utjecaja na zdravlje (dokazano pomažu i kod kroničnih stanja) Regulatessenz proizvodi imaju i nevjerojatno anti-aging djelovanje, a gđa. Tabak objasnit će nam što je to kaskadna fermentacija i kako utječe na ljudsko zdravlje i ljepotu.

Vidimo se u uobičajeno vrijeme – u srijedu, 12.02.2020., u Centru zdravlja Plasma Saal, u Gundulićevoj 22 a, Zagreb.

Ulaz je slobodan.
Molimo vas da zbog ograničenog broja mjesta najavite svoj dolazak na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 091 5295227.

Plazma Saal d.o.o.

plasma saal logoGundulićeva 22a
Zagreb, Croatia
mob: +385 91 5295 227
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ~ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.plazmasaal.hr ~ www.refanalahealth.com
www.facebook.com/PlasmaSaal