Uvodno predavanje o Rekonektivnom iscjeljivanju

Četvrtak, 17. prosinca 2020. u 19:00– 20:00 sati
Javno · Organizira Svemir Kovac - mentor of The Reconnection, Zagreb

Nakon što se prijavite dobit ćete email s konfirmacijom i linkom putem kojeg će te pristupiti predavanju.

Uvodno predavanje o Rekonektivnom iscjeljivanju održat će se na Zoomu.
Potrebno je da se prijavite za sudjelovanje na ovom linku:
https://us02web.zoom.us/.../tZIuce2qpjoiH9wYAmDFjtq2...

Uz samo predavanje imat ćemo i praktični dio gdje ćemo se konektirati sa frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja.
Na predavanju će biti predstavljen i predstojeći seminar Rekonektivnog iscjeljivanja koji će se održati u Zagrebu u proljeće 2021.
Rekonektivno iscijeljivanje je opipljiva energetska interakcija sa inteligencijom druge dimenzije. Ona se predstavlja kao frekvencija energije, svijetlosti i informacije. Te frekvencije su po prvi put postale dostupne i poznate znanstvenoj zajednici 1993. godine kroz dr. Erica Pearla. Eric je razvio proces kako da podučava druge kako da dođu u kontakt s tom inteligencijom i znanost to istražuje od tada. Učenje Rekonektivnog iscijeljivanja je proces i mjesto interakcije sa frekvencijama Rekonektivnog iscijeljivanja koje omogućuje otvaranje portala, koje nas povezuje sa recipročnim svemirom. U tom polju Rekonektivnog iscijeljivanja se odmah prima duboka transformacija, eksapnzija i evolucije. Ova energetska interakcija stvara novu terra firma za iscijeljenje čovječanstva i naše planete.

Rekonektivnog iscijeljivaje nudi se kao individualna sesija, te nije niti terapija niti tretman. Ono je PROMJENA. Iscijeljivanje svake osobe će biti jedinstveno, budući svako od nas ima svoje jedinstveno savršenstvo. Nakon vaših sesija, posmatrajte svoj život i budite promatrač. Primjetite što se je počelo mijenjati. Promjena može biti na fizičkom nivou, a može biti i na mentalnom i emotivnom nivou. Moguće je da odnos postane lakši ili da je poslovni izazov nestao, ili ste u vašoj vibracijskoj interakciji s drugima postali katalist, izvor rješenja za problematične situacije drugih. Dakle, vi će te primiti ono što je naprimjerenije za VAS u vašem životu, a također i za one s kojima ste u interakciji. Rekonektivno iscijeljivanje je izvor cjelovitosti. Opipljivo je. Događa se vibracijski skok na staničnom nivou. Vaš DNK se mijenja. Počinjete emitirati koherentniji nivo svijetlosti. Vaš život počinje teči i postaje životni napredak.
Više o Rekonektivnom iscjeljivanju možete naći na stranici www.izri.hr.

Događaj na internetu
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIuce2qpjoiH9wYAmDFjtq2_mc2JVjVAfQ8

Uvodno predavanje o Rekonektivnom iscjeljivanju održat će se na Zoomu. Potrebno je da se prijavite za sudjelovanje na ovom linku:
https://us02web.zoom.us/.../tZIuce2qpjoiH9wYAmDFjtq2...

Radujemo se vašem dolasku:)