Zbogom bube... Insect OFF

komaracNaravno da su sva živa bića – bića Božanskoga. Ali, neka među njima – poput komaraca – igraju svoje zemaljske uloge na nelijep način: pijući tuđu krv.

Jasno, ponekad su njihovi ubodi aktivacijski: točno vas ubodu u one akupunkturne točke koje trebaju stimulaciju – izvana to sve izgleda kao neugodna iritacija, ali u suštini se kroz taj ubod odvije mali procesić i nekako pokrene energija. No, uglavnom, su gnjavaža: bilo što zuje i zalijeću se u uho, bilo što bodu, a da ne spominjemo činjenicu da su i prijenosnici zaraznih bolesti.

U tom smislu, zgodnim rješenjem nam se čini prirodni odbijač komaraca i insekata – InsectOFF: čudesan proizvod koji je tim aromaterapeutskih čarobnjaka u Aromari kreirao od najfinijih ulja, a sa svrhom odbijanja neugodnih buba. U čemu je stvar - većina proizvoda na tržištu sadrži sintetske sastojke koji su štetni za zdravlje. Za razliku od njih, Insectoff je prvi potpuno prirodni repelent proizveden u Hrvatskoj: učinkovito odbija komarce, krpelje, moljce, žohare, mrave, pčele, ose, buhe... U četiri godine, koliko je na tržištu, Insectoff je ostvario pozitivne rezultate i potvrdio svoju učinkovitost i prijateljsko djelovanje na okoliš. Načinjen je od 100% prirodnih eteričnih ulja što omogućava sigurno korištenje bez štetnih nuspojava, čak i na nježnoj dječjoj koži.

Primarna funkcija mu je zaštitna, jer odbija insekte, ali i ublažava neugodne posljedice njihovih uboda, ako su se već dogodili. Stoga se može nanijeti direktno na mjesto uboda insekta za trenutačno olakšanje, ili kapnuti 10-ak kapi u mirisnu svjetiljku kako bi se zaštitio prostor u kojem se boravi. Naravno, može ga se primijeniti i na kućnim ljubimcima kako bismo ih zaštitili od buha i krpelja: dovoljno je utrljati nekoliko kapi u krzno ili kapnuti par kapi InsectoOFF-a oko njihova ležaja.

insect offMoćna čarolija ovog proizvoda je u tome što se u cijelosti sastoji od prirodnih supstanci, što ga čini idealnom zamjenom za sintetičke proizvode, a njegova djelotvorna zaštita omogućava bezbrižan boravak u prirodi. InsectOFF, naime, tjera insekte, udaljuje ih, a ako se dogodi ubod, smanjuje svrbež, upalu i bol. To važi kako za mrave i komarce, tako za ose i pčele. Kako za ljude,tako i za ljubimce. Kako za odrasle tako i za djecu i bebe.

A miriše neodoljivo jer se sastoji od najfinijih eteričnih ulja. Citronela u njemu, inače jaaaako puno korišteni repelent, tjera bube, kao i limunska trava te eukaliptus; u njemu je i geranij – inače najviše korišten u Francuskoj srednjeg vijeka, kad baš higijena nije bila na visini (sadili su ga uz staze gdje su šetale žene u raskošnim haljinama, haljine su se okrznule o biljku a ona je šireći svoj opojni miris rasterećivala dotične dame buha i ostalih neugodnih nametnika). Važan sastojak je i lovor: pokušajte naći muhu ili komarca u lovorovoj šumi!? No, eterično ulje uklanja i škodljive mikroorganizme, a energetski nosi poruku trijumfa i veličanstvenosti. Tu je i pačuli, u Indiji korišten za impregnaciju tkanina da ih ne bi bubice izgrizle, a koristili su ga i hipiji u svojem snažnom pokretu koji je promijenio svijet jer nosi energiju „revolucije u ljubavi". Sve ovo začinjava i bosiljak, koji se inače sadi po prozorima i oknima jer, otpuštajući svoj snažan i aromatičan miris, jednostavno radi „mirisnu zavjesu" prema komarcima i sl... Čudesna metvica u InsectOFF-u radi tako što hladi, osvježava, tjera i bistri um, a vetiver - jedno od „najdubljih" ulja - obično je dio tradicionalnih parfema kao fiksativ, ali također korišten da udalji nepoželjne sitne nametnike.

Predivan spoj kreirala je vrhunska majstorica iscjeljivanja mirisima Mara Doljak, vlasnica Aromare i majka aromaterapije u Hrvatskoj iz čije su škole potekli svi današnji etablirani aromaterapeuti. U obilju proizvoda njenog čudesnog laboratorija je nastao i InsectOFF tako što je, kaže, spojila sve tradicionalne repelente iz raznih zemalja i dijelova svijeta čime je stvorila mirisnu sinergijsku mješavinu baziranu na višetisućljetnoj tradiciji i iskustvu.

_____________________________

INSECTOFF MIX - mješavina eteričnih ulja, koncentrat, pakiranje 10 ml i 30 ml.
INSECTOFF SPRAY - 50 ml, 100 ml, (manja u plastičnoj a veća u staklenoj bočici), mješavina eteričnih ulja u vodi, idealna za raspršivanje u prostoru, po posteljini, u automobilu, po tijelu....
Možete ga nabaviti ovdje: http://aromara.com/index.php/kontakt