Radionica Plesnog buđenja "Mudrost ženskog tijela" će se održati 30.01.16 u vremenu od 10-12h.
Idealna radionica za osjetiti poruke svog tijela i doživjeti ga na drugačiji način. Svako tijelo ima svoj jedinstveni jezik. Odnos s tijelom se gradi i stvara kao i svi drugi odnosi u životu. Sve naše misli i emocije ostavljaju svoj imprint u njemu. Kakvu priču priča naše tijelo , a kakvu želimo tek napisati...

Dođite, osluhnite, isplešite... Prijavljuje se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plesna buđenja su radionice kreirane za buđenje tijela i produbljivanja odnosa sa samim sobom kroz ples i pokret. Održavaju se subotom ujutro od 10-12h. Započeti vikend u osjećaju sebe, razbuditi se plesom, probuditi maštu... zvuči kao dobar početak vikenda koji može donijeti sa sobom i neka nova iskustva.
Radionice se nadovezuju jedna na drugu ali je svaka zasebna cjelina što vam daje mogućnost da sami birate tempo dolazaka. Možete biti povremeni ili redovni sudionik. Prethodno iskustvo u plesu nije potrebno.

Plesno buđenje je kombinacija suvremenog plesa, plesne meditacije i improvizacije; slobodne forme je (nema koreografija).

Pokreni se, okreni se, neka tvoje tijelo bude kist, a prostor platno na kojem ćeš oslikati priču o sebi.
Sve o radionicama možete pronaći na http://www.alldance.hr/index.php/component/k2/item/75-projekt-srece

Petra Mavar
www.alldance.hr
Alldance plesni studio
Florijana Andrašeca 14
10 000 Zagreb
091/2003380

petra

koncerti i festivali

bubnjanje i ples

 
 

stand up komedija

ostalo