Ovom radionicom želim da se izrazite, bez bojazni kako će to izgledati - slobodno.
Koristeći dane predloške i motive, prateći korake, stvarate sliku i izražavate sebe!

mandale 1

Uz kreativno stvaralaštvo, smanjuje se Vaš otpor, lakše prodire u podsvijest i osvještava pojedina osobina, strah ili pak navika koju više ne želite.
Morate potražiti svoju originalnost, izražaj sebe, za to je potrebno komunicirati sa svojom kreativnom stranom.
Učinite to u sigurnom, opuštenom okruženju i idite kući sa slikom 50x50 cm koja će vas svaki dan podsjećati na divan osjećaj koji ste imali stvarajući je!

Prateći jednostavne korake, ponavljajući još jednostavnije motive, napraviti ćete viziju sebe!
mandale 2Postupak rada: nakon vježbi opuštanja, kojeg dubljeg koraka u vas same, nastavljate s odabirom osnovnih boja i motiva. Gradeći sliku (bojama, scrap papirima, žigovima, šablonama, sprejevima, pastama, gradeći mandalu, izražavate sebe da biste kao finalnu notu, odabrali afirmaciju te je upisivali u sliku!


Pokušajte s nečim ovako slobodnim i vidite gdje će vas odvesti!
Radionica se odvija u prostoru Učilišta u centru grada, Preradovićeva 18, 30.4.2016
od 16-19

Cijena radionice sa svim materijalima je 160 kn.
Plaćanje na po četku radionice ili uplatom na račun.
Rad u malim grupama.

Prijave na mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili tel 0915542020

suzana antonicTEČAJ VODI:
Tečaj vodi Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u vođenju radionica, kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama. Svoj profesionalni rad usmjerila je na poticanje kreativnosti i osobnog rasta. Do danas je savladala mnogobrojne kreativne i hobističke tehnike te ih u radu kombinira s poznavanjem socio-psiholoških vještina i metoda te kognitivnih vježbi. Suosnivačica je Omnes Artes d.o.o.-a, putem kojeg vodi kreativne radionice i druge projekte. Trenutno su joj najveći interes spoznajno kreativne radionice; podrazumijevaju kombinaciju kognitivnih, socio pedagoških i kreativnih metoda kojima sudionici radionica bez otpora dolaze do spoznaja o vlastitom načinu razmišljanja, barijerama koje ih koče te uvode nove obrasce razmišljanja. Posebice joj je veliko zadovoljstvo, ljudima koji nisu primili kist il' napravili nešto kreativno još od djetinjstva, omogućiti da se odvaže i ponovno osjete zadovoljstvo i radost koje kreativno izražavanje donosi.

koncerti i festivali

 
 

bubnjanje i ples

 
 

stand up komedija

ostalo