Prijave za 3. Open stage 20.09.2020. Turska kula

Cirkus Kolektiv - udruga za suvremeni cirkus i srodne umjetničke prakse je objavio natječaj za prijave za 3. Open stage - otvorenu večer performansa na Turskoj kuli, ovog puta na otvorenom uz puno popratnog sadržaja tokom cijelog dana u nedjelju, 20.09.2020.!

„Open stage“ je manifestacija u kojoj zainteresirani afirmirani i neafirmirani umjetnici prezentiraju svoje kreativno stvaralaštvo iz područja različitih izvedbenih umjetnosti s naglaskom na suvremeni cirkus, u trajanju do 10 minuta.

Prijave umjetnika traju do 12.9.2020. putem google obrasca, nakon čega ćemo na FB stranicama udruge objaviti finalan popis izvođača.
PRIJAVNI OBRAZAC_3. OPEN STAGE

Udruga pokriva u potpunosti putne troškove gostujućih umjetnika iz drugih gradova.
Tehničke zahtjeve za pojedine performanse je potrebno navesti u prijavnici, te će preciznije biti dogovoreni nakon objave izvođača. 
Detaljan program cjelodnevnog cirkuskog druženja na otvorenom će biti uskoro objavljen, a do tada pozivamo sve zainteresirane kreativce da prijave svoje kratke umjetničke točke. Open stage će se održati u večernjim satima. 

Više o prijavama na linku:
https://www.facebook.com/events/1187099311658088/

Program se realizira uz potporu Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture, Grada Splita, Turističke zajednice grada Splita, Turističke zajednice splitsko-dalmatinske županije i dio je projekta "Gradimo Dom zajedno", kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Srdačan pozdrav, 

--
Antonia Vuletić
program coordinator
+385 91 55 77 844

Cirkus Kolektiv - udruga za suvremeni cirkus i srodne umjetničke prakse
Circus Collective - association for contemporary circus and related artistic practices

Ulica slobode 28 
21000 Split, Croatia

www.cirkus-kolektiv.org 
www.facebook.com/cirkuskolektiv
www.instagram.com/cirkus.kolektiv

https://www.youtube.com/channel/UCUAPqjjDKxQSaCdfui08nZg