Cirkus malog formata u Amfiteatru Doma mladih

Cirkus Kolektiv vas poziva cirkuski performans u najmanjem formatu do sada. Predstava za samo 15 gledatelja održat će se u četvrtak 26.11. u Amfiteatru Doma mladih u dva termina, s početkom u 18 i u 20 sati.
Radove izvode Julia Campistany i kolektiv Sinking sideways, umjetnici koji su diplomirali u dvije različite generacije cirkuske akademije Codarts u Rotterdamu, a dolaze iz Španjolske, Njemačke i Belgije.
Ulaz je besplatan, uz obavezno poštivanje mjera za sprječavanje širenja nove bolesti COVID-19.


Za ovaj izuzetno intiman doživljaj performansa obavezno je rezervirati svoje mjesto putem obrasca: (https://forms.gle/C3nj6Khoz8zJvTwR8)
za jedan od dva termina:
1. 18:00 - 19:00 sati
2. 20:00 - 21:00 sat

Program se kroz cijelu godinu izvodi u različitim prostorima Doma mladih, koji se proteklih 40 godina dugotrajnim procesima polako kultivira i afirmira iz napuštenog gradilišta u kulturno-društveni centar i mjesto u kojem stanuje nezavisna kultura i inovativno umjetničko stvaralaštvo.
Gostovanje se odvija u sklopu Artist in residence programa koji pruža prostornu i tehničku podršku umjetnicima u kreaciji novih predstava te istovremeno formira lokalni suvremeni cirkuski program u vidu produciranja umjetnosti, distribucije umjetnosti i stvaranja prilika za edukaciju.
Program se realizira uz potpore Acción Cultural Española AC/E, Zaklade Kultura nova, Grada Splita i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Srdačan pozdrav,

Dora Komenda
0989685379

--
Cirkus Kolektiv - udruga za suvremeni cirkus i srodne umjetničke prakse
Circus Collective - association for contemporary circus and related artistic practices

Ulica slobode 28
21000 Split, Croatia

www.cirkus-kolektiv.org
www.facebook.com/cirkuskolektiv
www.instagram.com/cirkus.kolektiv

https://www.youtube.com/channel/UCUAPqjjDKxQSaCdfui08nZg



Cirkus malog formata u Amfiteatru Doma mladih