UHVATI FILM

Za ljubitelje dobrih, kvalitetno napravljenih, zabavnih i edukativnih filmova, Udruga Spirit iz Rijeke priprema dvije poslastice i to ne samo u svojem gradu, već i u "gostima", zasad po PG Županiji.
Već u ponedjeljak 12. listopada 2015. u 19.30, u dvorani hotela Risnjak u Delnicama možete pogledati dojmljiv izbor ekoloških kratkih filmova sa Sisačkog ekološkog festivala koji promovirajući zdrav način života biciklira stotine kilometara uz rijeku Unu, kroz Hrvatsku i Bosnu, uz mnoštvo volontera i učesnika iz drugih zemalja. Na usputnim stanicama, manjim mjestima i naseljima, projeciraju filmove koji se tiču okoliša. Izbor poruka iz filmova zaista ostavlja bez daha!

Očekuju se datumi i za Krk, a organizatore možete pozvati i u svoje mjesto, ukoliko smatrate da bi se neki ovako kvalitetni program trebao kod vas desiti.

Drugi program koji Spirit uskoro predstavlja, u prošloj je godini prošao 15 gradova u Hrvatskoj (te još toliko kroz Srbiju (u režiji Spiritovih vojvođanskih partnera Parnas) Riječ je o jednako kvalitetnom zbiru kratkih filmova, ali koji obrađuju tematiku invaliditeta i različitosti ljudi. Žiri bira i predstavlja filmove bez patetike, snažne životne priče, zaista vrhunske poruke i često vrlo zabavne, a u svakom slučaju edukativne i kvalitetne. Dokaz za to su i gostovanja po školama i fakultetima na koje ih često pozivaju ravnatelji koji su prepoznali da ovaj program treba pokazivati djeci i mladima.

UHVATI FILM dešava se u Rijeci, 15. listopada u dvorani srednje Ekonomske škole, sa kratkom retrospektivom i tribinom, te naknadno centralnim dijelom Festivala u ART kinu - ovogodišnjim "best of" izborom nakon prosijavanja više od 250 filmova koji su pristigli na ovaj zanimljivi festival iz cijelog svijeta.

Riječko ART kino ugostit će UHVATI FILM, 19 i 20. listopada u 20h (filmovi su različiti svake večeri).
Kako su organizatori sigurni da će Vam se program svidjeti i kako su svjesni da određena suma novaca svima ne znači isto, posjettelji su pozvani da sami odrede cijenu karte po onom koliko misle da programi vrijede i koliko sami mogu izdvojiti za ulaznicu. Dakle, vaši dobrovoljni prilozi garantiraju opstanak ovih programa čine sami određujete "kuda ide kultura" oko Vas.

www.spirit-ri.hr
Programi koji svijet čine boljim, ...od 1997.
Budite i vi Spirit.