Kazališni hit ’Za umrijet od smijeha’ u listopadu premašio brojku od 60 izvedbi!

Nakon odlične i prigodno proslavljene svečane 50. izvedbe ’Za umrijet od smijeha’ u listopadu, predstava je u istom mjesecu premašila i brojku od 60 izvedbi!

za umrijet od smijeha 4Predstava je odlično prihvaćena od publike i kritike, a pamti se mnogo sjajnih sinergija s publikom koja je lijepo prihvatila i prigrlila dvoje neshvaćenih i neprilagođenih u maestralnim izvedbama Gordane Gadžić i Marka Torjanca te ih često ispraćala sa scene višeminutnim aplauzima. Marko Torjanac potpisuje i odličnu adaptaciju originala američkog dramatičara Christophera Duranga. Redatelj predstave je Mario Kovač, a koproducenti Teatar Rugantino i Kazalište Planet Art.

Predstava ’Za umrijet od smijeha’ tijekom cijele kazališne sezone igrala je u Zagrebu te gostovala, osim u mnogobrojnim mjestima diljem Hrvatske (samo tijekom ljetne turneje njih 19), u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori te Srbiji. Gostovala je i na više festivala od kojih posebno treba istaknuti Osječko ljeto kulture, Splitsko ljeto i Ljetne priredbe Krk.

Studeni - ’Za umrijet od smijeha’ izvedbe
U studenome ’Za umrijet od smijeha’ čekaju tri gostovanja u Istri - 6. 11. na rasporedu je izvedba u Rovinju, 7. u Labinu, a 17. u Umagu. 20. 11. ekipa predstave će do Slavonije, a priliku za umiranje od smijeha imat će - Đakovčani. Zagrepčani koji još nisu pogledali ovu hit predstavu imaju u studenome dvije prigode za to, u Maloj dvorani Lisinski - 8. i 29. 11. Ne čekajte predugo s rezervacijama...

za umrijet od smijeha 3’Život je čudo’ i ’Moja nuklearna ljubav’ u studenome ponovno u Zagrebu!
Po prvi put ove jeseni, ponovno u Zagrebu, i druge dvije Rugantinove predstave. ’Život je čudo’ u nezaboravnoj izvedbi Siniše Popovića može se pogledati u Kulturnom centru Dubrava 14. studenoga. ’Moja nuklearna ljubav’, u kojoj je karijeru započeo Filip Vidović, zvijezda ’Ciganina, ali najljepšeg’ zagrebačkog HNK, u Maloj je dvorani Lisinski 15. studenoga. Uz Filipa, u ’Nuklearki’ glume i Sanja Milardović, Lada Bonacci i Goran Guksić.
Više o ’Za umrijet od smijeha’ i ostalim predstavama na
www.rugantino.hr i www.planet-art.hr.