9. ZAGORJE BLUES ETNO FESTIVAL


21. – 23.08.2022.
Zabok, Klanjec, Sv. Križ Začretje
www.zagorjeblues.com


Ovogodišnji 9. Zagorje blues etno festival održat će se od 21.-23. kolovoza. Programi će se realizirati na otvorenom u Zaboku, Klanjcu i Svetom Križu Začretju. Uz 7 domaćih izvođača stiže i jedan američki.

Nedjelja 21.08. (19:30)
Otvorenje festivala bit će u Klanjcu u parku Kuće Klajn. Poezija u interpretaciji Zvonka Kudelića Žune prethodi koncertnom dijelu programa u kojem će nastupiti etno glazbenik Ivo Kovač Kaj iz Koprivnice te Tomislav Goluban iz Zaboka.

Ponedjeljak 22.08. (18:00)
Drugi dan festivala ima čak četri programa, dva edukativna i dva koncertna i to u Zaboku na terasi krčme Polanović. Tradicionalna radionica usnih harmonika i ovaj put će se održati zahvaljujući tvrtkama Hohner i Euro-unit koji su osigurali besplatne instrumente za polaznike od 18h, a klavirist Jurica Leikauff će demonstrirati lakoću improvizacije ali i podijeliti svoje bogato glazbeno iskustvo od 19h. Koncertni dio večeri počinje od 20:30 uz Ryana Donohuea iz New Orelansa, a od 21:00 nastupa Tony Lee King s pretećim sastavom.

Utorak 23.08. (17:30 / 20:30)
Festival ćemo u rock ozračju zaključiti u Sv. Križu Začretju gdje će na Trgu nastupiti Marko Osmanović iz Daruvara te sextet is Siska Trio Quatro.

Ulaz je na sva događanja besplatan!

www.zagorjeblues.com


 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam