Nova scena se lagano stvara na Peperton glazbenoj platformi...

 

Nova scena se lagano stvara na Peperton glazbenoj platformi. Preko 30 autorskih bendova i izvođača raznih žanrova, najviše iz Hrvatske, ali i regije, prijavilo se na glazbenu online platformu Peperton i podiglo svoje pjesme, a u nekim slučajevima i čitave albume. Oni počinju biti nezaobilazan faktor u stvaranju nove scene za koju se mislilo da ne postoji. Odlični bendovi i izvođači s golemim autorskim potencijalom već sada imaju pjesme koje u svojim žanrovima mogu stati rame uz rame s afirmiranim izvođačima. 

Naša web platforma postaje mjesto gdje se susreću glazbenici i publika, ali sve više i radijski urednici. Na našoj platformi nalaze pjesme koje puštaju u eter te tako omogućavamo da glazba priča sama za sebe. Na unaprijeđenju Peperton platforme radimo svakodnevno i stalno uvodimo nove funkcionalnosti. Nedavno smo uveli mogućnost komentiranja pjesama i izvođača kako bi potaknuli interakciju među glazbenicima i olakšali njihovu komunikaciju. Uveli smo i tražilicu zbog sve većeg broja izvođača, a uskoro pripremamo i mogućnost kreiranja playlista za korisnike.

Spremamo se i za Peperton Live festival  koji će se održati 17.3.2024. u Močvari uz podršku programa "Podrži scenu".

Najbolji izvođači i bendovi predstavit će se pred publikom u Močvari kao nove snage koje nezaustavljivo dolaze na scenu!

Izvođači

Pjesme

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦