Dođite na Zrinjevac, zaplešite i prisjetite se romantičnih prošlih vremena!

Zagrebačka ljetna atmosfera koja poziva na ples:
Od 10. do 19. kolovoza dođite na Zrinjevac, zaplešite i prisjetite se romantičnih prošlih vremena!

Zagrebački vremeplov, koji već niz godina u Zagreb donosi dašak prošlih vremena, i ove godine predstavlja Plesne večeri na Zrinjevcu, svojevrsni plesni vremeplov koji sve zaljubljenike u plesne korake, ali i one koji će to tek postati šalje u romantična vremena kultnih zagrebačkih plesnjaka!

U deset dana na Zrinjevcu će se izmijeniti različiti bendovi, ali i plesni stilovi – od swinga, lindy hopa, boogieja, two-stepa, jivea, rock'n'rolla, do tanga, valcera i foxtrota!

Već nekoliko godina, Plesne večeri na Zrinjevcu u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba, sinonim su prave zagrebačke plesne atmosfere pod krošnjama stoljetnih platana. Na pozornici Zrinjevačkog paviljona nastupit će tako brojni izvođači – Plesne večeri otvara u petak, 10. kolovoza - Miro Ungar & Bend, a 11. kolovoza nastupaju Robert Mareković & Swingers. Do 19. kolovoza nastupit će još i Rock Brijači, rock bend Tango te Rockin' Neno & The Cadillac. Osobito će biti zanimljiv Elvis Presley Show koji priprema Steve Morgans Planet, u petak, 17. kolovoza.

Uz plesne ritmove, na Zrinjevcu će biti i mala gastro-oaza koja će u ponudi imati slasne ljetne slane i slatke zalogaje. U predahu od plesa, posjetitelji će se moći osvježiti originalnim koktelima, voćnim napitcima i talijanskim kavama.
Za sve one kojima plesni koraci nisu bliski, a voljeli bi plesati – organizirane su škole plesa – 14. kolovoza salsa večer, 15. kolovoza tango večer, a 16. kolovoza swing večer. Uz škole plesa, tu su i plesni vodiči na podu s ucrtanim koracima uz koje će posjetitelji moći sami naučiti plesati box step, cha cha cha, foxtrot, rhumbu i tango!

Usto, romantična atmosfera Zrinjevca okićenog retro lampicama i scenografijom jednostavno poziva na ples, a sjajna i opuštena atmosfera čak i najsramežljivije ohrabri za pokoji strastveni plesni korak! Ulaz je slobodan!

RADNO VRIJEME
Zrinjevački gastro kutak radit će svakoga jutra od 11 sati, a plesne večeri počinju svakoga dana u 17 sati s Lutajućim Pianinom, od 19 sati počinje DJ program, dok koncerti počinju u 21 sat.

plesne večeri zg 2018 1

 ♥