Pravi muškarci s prostim faktorima u Studiju Smijeha zavijeni u crno

Od 12.10. – 15.10.2017. u Studiju smijeha: NOVI TEKST, BLACK COMEDY, PROSTI FAKTORI, ČARAPOJEDAC.

Četvrtkom, kao i obično, gledamo i slušamo NOVI TEKST naših komičara. Što su sve novoga smislili u listopadu Saša Turković, Marina Orsag, Miranda Lončar, Goran Vinčić, Tin Sedlar i Marko Dejanović.

U petak dođite i nasmijte se na BLACK COMEDY night-u. Granične fore, nakon kojih obavezno u grohotu smijeha netko iz publike dobacuje Issss, ili Ajmeee. Svijet i život su ponekad crni i najbolji način da to preživimo je – smijmo im se zajedno u lice!

Subotom uvečer prije čagice zagrijte se na jednom sasvim novom One man show-u. PROSTI FAKTORI – Marko Dejanović One man show. Bivši novinar crne kronike i buduća zvijezda stand up komedije Marko Dejanović nakon tri knjige napisao je svoj solo stand up show.
U subotu u Studiju smijeha saznat ćete odgovore na pitanja poput: Zašto je opasno imati erekciju tijekom rolanja? Kojom to rečenicom žene ubiju svu nadu u svom muškarcu? Kako efikasno opsovati nekome majku u današnje vrijeme?

U nedjelju, kad svi odmaraju ČARAPOJEDAC jede vaše čarape. Čarape vam netragom nestaju? Od čarapa nalazite samo jednu, a od druge nema ni končića? Kod vas je Čarapojedac! Ova urnebesna dečja predstava zabavlja sve one od 3 – 9 godina, a i one koji su ih doveli. Dođite i dovedite i djecu...

Od sada ulaznice za sve predstave možete kupiti online putem linka: http://studiosmijeha.hr/ulaznice/ 
Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.