Humanitarni stand-up za "Crvene Nosove"

Stand-up komedija u Zagrebu i Hrvatskoj uskoro obilježava svoj trinaesti rođendan. Nasukana splav na Savi, tadašnjeg imena Papillon, bila je stjecištem i radionica i prvih organski uzgojenih večeri stand-up komedije u Zagrebu. Jedan od njih je i Pedja Bajović.

...Pravi pionir, a sada već i veteran domaće stand-up komedije! U međuvremenu je, u par tisuća odrađenih nastupa, nastupio u preko 25 zemalja regije, Europe i ostatka svijeta, sve do Sjeverne Amerike i Australije. Gradovi se broje u stotinama, a nasmijane duše u desecima tisuća.

Iako profesionalac koji, kako sam kaže, ljude nasmijava za novac; on je i čovjek koji svoj rad često voli pretočiti u pomoć potrebitima. I, upravo će za trinaestu obljetnicu svog bivstvovanja u komediji s nogu, Pedja Bajović ponuditi svoj solo-show čiji će ukupni prihod otići "Crvenim nosovima", klaunovima-liječnicima koji svojim radom nasmijavaju djecu koja se nalaze u bolnicama diljem zemlje.

Ova cjelovečernja stand-up predstava, prigodno nazvana XIII, održat će se u novootvorenom Jazz & Cabaret Clubu Kontesa u samom centru grada (Cesarčeva 2), u srijedu 31. siječnja 2018. s početkom u 20h.

Ulaz na ovu večer smijeha koju će vam pružiti Pedja Bajović i prijatelji, besplatan je, ali - izlaz se plaća! Na izlasku iz kluba, publiku će se pozvati da svojom donacijom pomognu rad udruge "Crveni nosovi", koja svojevrsnom smjehoterapijom pomaže djeci i starijima u bolnicama i domovima. Za svoju velikodušnost ćete, pored dva sata smijeha dobiti i - klaunovski crveni nos!

Zbog očekivanog interesa javnosti, a s ciljem da večer protekne na najbolji mogući način, rezervacija mjesta je preporučena, a može se obaviti putem poziva na telefon 091 222 3216 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

SRIJEDA 31.1. u 20.00h
Cabaret & Jazz Club KONTESA
Pedja Bajović: XIII, stand-up solo-show