Pedja Bajović - UŽIVO @ SAX

Prvi puta u više od godinu dana, pionir i veteran domaće scene i njegova Best Of predstava UŽIVO u Zagrebu!!!ULAZNICE ??? PedjaSAX1

 

U suradnji s najvećom gradskom stand-up comedy atrakcijom, ekipom iz produkcije LAJNAP, jedan od pokretača domaće scene Pedja Bajović - konačno se sa svojom cjelovečernjom predstavom vraća na neku zagrebačku pozornicu - i to baš u klubu koji je u međuvremenu postao i sinonimom za ovu vrstu zabave - SAX (Palmotićeva 22)!

Prvih 15 godina njegovog života i rada u stand-up komediji donijelo nam je tri tematske cjelovečernje predstave: S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA. Na samu 15. obljetnicu od svog prvog nastupa (31.01.2005.), Pedja je odlučio pred publiku prvi put izaći s kompilacijskom predstavom koju je nazvao NAJBOLJI' sat i kusur, a u kojoj se nalaze njegove najbolje fore koje su u tom prethodnom vremenu najviše nasmijale publiku - u našem dijelu svijeta, ali i šire!

U više od 90 minuta dobit ćete odgovore na pitanja poput... Tko je Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi. Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku? Koliki je IQ zaljubljenog muškarca? Je li brak stvarno institucija? Jesu li djeca početak kraja ili kraj početka? Zašto žene žive duže od muškaraca? Red, rad ili disciplina? Pas ili auto: čovjekovi najbolji prijatelj?
Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom. Čujte i počujte njegov umorni pjev! Nije labuđi, već nekako više – gavranov. Strah, bol, tuga… i sat i kusur smijeha! Dobrodošli!

Ulaznice možete nabaviti na gornjem web linku koji vodi na portal ENTRIO, a napominjemo da je klasična cijena prije dana predstave 50kn, dok je na taj dan - 60kn.
Zbog već poznatih okolnosti, broj mjesta je ograničen, stoga - požurite!
--


♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam