Nakon Dana žena, MUŠKARAC za dvoje!

Pred svoj odlazak na sjeverno-američku turneju, pionir domaće scene stand-up komedije odlučio je, točno između Dana žena i svog 50. rođendana, parovima pokloniti ulaznicu za svoj predstavu, kojoj u podnaslavu stoji "o parenju i razmnožavanju".

Pedja Bajović je pozvan na World Comedy Expo koji će se krajem mjeseca održati u Chicagu i tamo će predstavljati i Zagreb, a s talijanskom kolegicom Mariom Palombi i ostatak europskog kontinenta. Razlog je taj što je video format njegove predstave na engleskom jeziku The Balkan Brain našao svoje mjesto u globalnoj distribuciji na platformama poput Amazona, Apple TV-a, Google Playa itd.

- Iako to nije bila originalna ideja, ispostavilo se da je ova predstava, koju sam nazvao MUŠKARAC - vrlo feministička! To sam shvatio nakon što su mi poslije nastupa počele prilaziti oduševljene žene i poneki zbunjeni muškarac!, kaže Pedja Bajović i nastavlja... - U međuvremenu sam to i prihvatio, a onda je ova priča sazrela u nešto u čemu se prepoznaju svi odrasli, bez obzira na spol.

U pozivu na ovo druženje u četvrtak 10. ožujka 2022. u zagrebačkom klubu SAX! (Palmotićeva 22) stoji: "Dovedi ga na ovo... nagradi ga ako se dokazao za Dan žena ili ga tu povedi na popravni, jer je u utorak potpuno podbacio!" Kako bi dodatno motivirali publiku, jedna kupljena ulaznica je za DVOJE! Ili dvije. ili dvojicu. Domaćini poručuju da su svi dobrodošli!

Opis predstave kaže da je Pedja muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija to ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško!

Pitanja i odgovori koje ćete dobiti su... Koliki je IQ zaljubljenog muškarca? Koliko to glasova ima žena Koja je sličnost između glagola: ZApričati se, ZApiti se, ZAigrati se i ZAjebati se… Kada treba početi čitati ‘neprijateljsku’ literaturu? Sex: ženske face vs. muške misli! Je li brak stvarno institucija? Zašto je i kako batina iz raja izašla? Jesu li djeca početak kraja ili kraj početka?

Čujte i počujte njegov umorni pjev! Nije labuđi, već nekako više – gavranov. Strah, bol, tuga… i sat i po smijeha! Dobrodošli!

Web adresa za više informacija i kupovinu ulaznica je https://bit.ly/SAX1003

--
Video trailer LINK

KONTAKT: 091 799 0848


♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam