Unutarnje Buđenje – Povratak Istinskom Sebi

/Uvodno predavanje/
Cijeli život sam bila u potrazi za trajnim unutarnjim mirom, srećom, ljubavi i osjećajem ispunjenosti. U dubini duše znam da patnja i nemoć nisu naše prirodno stanje. Isto tako, u ogledalu primjećujemo starenje tijela, ali ne osjećamo godine. Pa, iako ste možda jedan ili jedna od onih koji su se pomirili s tim da je to život, želim Vam reći da trajni mir, sreća i ljubav postoje i da se nalaze u nama cijelo vrijeme, da su, za razliku od patnje i nemoći, snaga, moć i sloboda kreiranja vlastitog života naša prava priroda, da je u nama neograničeno polje potencijala koje samo čeka da ga otkrijemo i ostvarimo.

Jeste li ikad pomislili da naše tijelo stari samo zato što vjerujemo da je to normalan slijed događaja, da je i smrt samo jedan od izbora koji ste, svjesno ili nesvjesno, napravili?

Kako od žrtve sudbine postati slobodni kreator svog života, ovladati svojim mislima, emocijama i tijelom, kako postići savršeno zdravlje, vitalnost i dugovječnost...

Saznajte na uvodnom predavanju „Unutarnje Buđenje –Povratak Istinskom Sebi“ na kojem ću podijeliti svoja vlastita iskustva i otkriti vam tajne koje se kriju u svakome od nas.

Hermina Grbac


Rijeka, nedjelja 14.05.2017. u 17 sati, hotel Bonavia (trajanje cca 3h).
Zagreb, utorak, 16.5.2017. u 20h (trajanje oko 2h), kuća života, vlaška 83, ZGB
KRAS (otok Krk, Dom) četvrtak, 18.5.2017. od 19.30h (trajanje oko 2h)

Na ovodno predavanje je ulaz slobodan.

Dolaskom na predavanje ostvarujete 50% popusta na vikend radionicu „Unutarnje Buđenje 1“ koja će se održati vikend nakon predavanja od 19. do 21.05. u Rijeci.

Prijave i rezervacije putem web stranice www.spirit-ri.hr
i e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Promo video:

.be">
.be