Životu je važna sloboda

Trenutno radim na novoj knjizi intrigantnog radnog naslova "Uklanjanje faktora karme". Glavna tema je sloboda - što je to i kako je postići.

U mojem umu nema ni tračka sumnje da svako svjesno ljudsko biće na ovom planetu smatra svoju slobodu osnovnom vrijednošću života vrijednog življenja. Svi težimo slobodi. Svi želimo biti slobodni.

Sloboda o kojoj sam namjeran pisati je duboka, apsolutna, neuvjetovana i neuzročna sloboda utkana u našu svijest. Ona je osnovni sastojak našeg postojanja i stoga nije nešto što moramo postići ili stvoriti, već je radije ono čega se moramo prisjetiti, što moramo obnoviti, izraziti i prakticirati, kako se krećemo smjerom koji nam život pokazuje.

Tokom ljeta objavljivat ću članke koji bi mogli postati dijelovi knjige, kao i do sada neobjavljene video materijale koji se bave istom temom. Bilo bi mi drago od vas čuti povratne informacije o tome kako doživljavate to o čemu ću pisati i što pokušavam prenijeti preko video zapisa.

Možete početi s prvim člankom objavljenim na mojim web stranicama, uz uvodni video i dio uvoda u buduću knjigu. :-) Zahvaljujem.

Do čitanja i slušanja!
Adrian

Klik za članak i video  
klik