FENG SHUI DUĆAN U ZAGREBU!

Vjerovali ili ne, u Zagrebu postoji feng shui dućan i savjetovalište u istom prostoru, u kojem se povremeno održavaju i feng shui radionice. Trenutno su najavljene tri – kako nam feng shui može pomoći u poslu, ljubavi i ostvarenju blagostanja...

Prije nekoliko godina dobila sam na dar knjigu o ljubavnom feng shuiju. Ljubav mi je u to vrijeme bila sklizak teren pa sam knjigu "progutala". No, knjiga je bila puna predmeta koje je kod nas bilo nemoguće nabaviti. I tako je oduševljenje brzinski splasnulo. Dok nedavno nisam slučajno čula da je i Zagreb dobio svoj feng shui dućan. I ne samo da se radi o dućanu, ustvari ulazite u mali feng shui hram – jer u njemu vas mogu savjetovati oko izbora svih tih malih, pozitivnih i pametnih stvarčica s namjenom da popravljaju razna životna područja, a također možete naručiti i feng shui analizu svog stana ili poslovnog prostora ili odslušati neku od feng shui radionica.

Feng shui master Sanja
Prvo da vam predstavimo vlasnicu Sanju Plavljanić-Širola koja je 20 godina svog života provela kao arhitektica, veći dio tog vremena kao vlasnica i voditeljica projektnog biroa. No, u njoj je oduvijek tinjala znatiželja za otkrivanjem drugačijih dimenzija stvarnosti pa se paralelno obrazovala i u tom, alternativnom smjeru. Između ostalog, završila je i 5 godina feng shui akademije te tako naučila i tu istočnjačku vještinu energetskog razumijevanja i harmoniziranja prostora. Danas je, kako kaže - sretna i zadovoljna, vlasnica tvrtke Sretan dan i održava radionice u kojima klijentima putem različitih alternativnih tehnika pokazuje kako pozitivno utjecati na mnoge sfere njihovih života. U prostoru tvrtke (na 2. katu zgrade) nalazi se i feng shui dućan za one koji vole kupovati i birati tako da osjete energiju predmeta (ili "sviđanje na prvu"), a ove predmete možete i naručiti OVDJE.

Što ćete pronaći u feng shui dućanu
Bez obzira proučavate li feng shui na internetu, pročitali ste neku od knjiga ili čuli o dobrobiti feng shuija od prijatelja – oduševit će vas stvarčice u dućanu jer se odmah osjeća njihova pozitivna energija, npr. fasetirana kristalna kuglica kad je stavimo uz prozor tako lomi svjetlo da od male kuglice živne čitava prostorija. Vjetreno zvono sa 6 metalnih šupljih cijevi tradicionalan je feng shui "lijek" protiv negativne energije, a tri kineska novčića povezana crvenom trakom smatraju se vrlo sretnim poklonom jer stavljeni u novčanik među krupne novčanice, kako god to neobično zvučalo, pomažu da novčanik nikad ne ostane prazan. Prijatelja koji ima problema s financijama iznenadite malom feng shui žabicom koja u ustima ima novčić kako bi mu donijela obilje ili malenim "zlatnim" zmajem za uspjeh i blagostanje. Za ljubav – poklonite sebi ili nekom sebi dragom dvije ptice u letu ili dvije feng shui patkice.

Feng shui radionice za posao, ljubav i obilje
U Sretnom danu 1. lipnja tema je kako da potaknete karijeru i privučete energiju poslovnog uspjeha te kako tu energiju kreirati u uredu, ali i u vlastitom domu. Zatim kako, za uspjeh pravilno, postaviti namještaj, kako birati slike, rasvjetu i biljke, poželjni predmeti i boje, pravila vizualnog identiteta... Polaznici donose svoje tlocrte i radi se na konkretnim primjerima kao i u ostale dvije radionice. 8. lipanj rezerviran je za ljubav i skladne odnose te kako pomoću feng shuija ukloniti negativne, ojačati pozitivne utjecaje i prizvati puno ljubavi u život. Određuje se i osobni najbolji smjer za ljubav. 15. lipnja učit će se privlačenje blagostanja i kako otvoriti put novcu prema vama.

Feng shui lijekovi koji su primjenjivi odmah!
Sve tri radionice traju po tri sata, usred su radnog tjedna (srijeda), nakon standardnog radnog vremena (od 17:30 do 20:30 sati) – prema tome, ne ostaje vam puno isprika da se ne pozabavite problematičnim područjem svog života. Nećemo reći da vas ništa ne košta, ali ne košta puno – 250 kuna po radionici. Više o radionicama možete pogledati OVDJE, a prijavnica je odmah ispod ovih redaka...

feng-shui-ducan-2Ovaj mali dućan nalazi se u
Centru SRETAN DAN
Kralja Zvonimira 20 (2.kat), Zagreb.
Radno vrijeme:
ponedjeljak, utorak i srijeda 16:00-20:00
četvrtak i petak                   10:00-14:00