Medicinski Panaceo zeolit, osim što je jedinstveni 100% prirodni detoksikator, ima višestruki pozitivni učinak na ljudsko zdravlje

Ako osjećate da se s vašom vitalnom energijom nešto nepovoljno događa, da se brže umarate, lošije spavate, imate možda probavne tegobe, vaš imunološki sustav više nije sigurna brana za razna virusna, gljivična ili bakterijska oboljenja, vasa koža više nije sjajna, pa čak I ako nemate konkretnu medicinsku dijagnozu…bilo bi poželjno napraviti detoksikaciju..

Detoksikacija je danas nužna I postaje sve nužnija kao pomoć I podrška našem organizmu. Neovisno da li smo zdravi ili bolesni, kontinuirano smo izložen raznim oblicima stresa koji kompromitira naše zdravlje na brojne neugodne I često opasne načine. Detoksikacija će značajno smanjiti takvu štetu I pomoći organizmu u njegovoj samoregulaciji. 

Na koji način I u kojim slučajevima terapija medicinskim PANACEO zeolitom doprinosi zdravlju I kvaliteti života?

panaceo 100 postoMedicinski Panaceo zeolit, osim što je jedinstveni 100% prirodni detoksikator, ima višestruki pozitivni učinak na ljudsko zdravlje. Apsorbira se u krvi i probavnom traktu a kao posljedica se  smanjuje količina teških metala i svih drugih organskih I anorganskih toksina pohranjenih u tijelu, koji kompromitiraju naš organoizam I njegov imunološki sustav..

Kao posljedica detoksikacije I znanstveno I klinički dokazanih pozitivnih doprinosa na brojne vitalne organe I funkcije  ljudskog organizma, unapređuje se memorija, razina energije, libido, nestaju problemi kože, poboljšava se probava, kvaliteta kostiju, psihofizičko stanje i općenito kvaliteta života. 

Opravdano je  koristiti medicinski Panaceo zeolit za detoksikaciju svih kategorija ljudi, djece, odraslih, starijih, zdravih I bolesnihj ljudi, čak tijekom trudnoće, dojenja, a u interesu zdravlja majke I djeteta.

Uzimanje medicinskog zeolite neutralizira negativne nus pojave farmakološke terapije, uključujući sve vrste I oblike cijepljenje, kemo I radioterapiju, terapiju kortioksteroidima I druge zahtjevne farmalokoške terapije, koje uza sve svoje pozitivne učinke nažalost često imaju I negativne nuspojave, jer se nužni aditivi, konzervanski I pojedini dijelovi lijeka ne mogu spontano izlučiti iz tijela, nego ostaju zarobljeni u tijelu, kompromitiraju imunološki sustav I dapače mogu izazvati brojne neugodne nuspojave, pa I teža I teška oboljenja.

Suvremena medicina danas preporuča svim ljudima današnjice  redovnu detoksikaciju organizma, najmanje jednom do dva puta godišnje. Pušaći I osobe koje su profesionalno ili iz drugih razloga izložene toksinima trebali bi detox terapiju provoditi I češće, ili čak kontinuirano.

Detoksikacija poboljšava i podržava prirodni obrambeni sistem, čisti krv, posebno jetru koja je najodgovorniji organ za eliminaciju toksina, ali I druge organe odgovorne za detoksikaciju organizma.

Medicinski zeolit na staničnoj razini otpušta hranjive sastojke i esencijalne minerale te tako remineralizira i hrani organizam.

Adsorbira višak kiseline čime djeluje na alkalizaciju organizma I prevenciju bolesti kiselog okruženjakandidazu, giht, reumatoidni artritis, probavne tegobe, akutne i kronične upale crijeva. Kiseli pH krvi stvara preduvjet za rak, pa na tom principu zeolite ima  znanstveno dokazani mehanizam prirodnog citostatika s antitumorskim i antimetastatskim efektima. Također uravnotežuje imunološki sustav i ima svojstvo imunomodulatora

Medicinski zeolit sprečava replikaciju virusa , jer oduzima pozivne supstance bez kojih se virus ne može replicirati. To objašnjava zašto zeolit blokira razvoj virusnih infekcija I kako se korisno može primjenjivati I sada, u vremenu virusne pandemije.

Medicinski zeolit adsorbira višak glukoze te prevenira diabetes melitus i komplikacije diabetesa

Učinkovita je suportivna terapija kod osteoporoze i cijeljenja kostiju, te je temeljem pozitivnih rezultata provedene kliničke studije u postupku registracija lijeka za osteoporozu

Tradicionalno se koristi u dermatologiji, kod svih oštećenja kože i sluznice, za cijeljenje rana i opekotina, za zaustavljanje krvarenja, ali i kod svih kožnih problema i bolesti, od akni, rosacee, atopijskog dermatitisa,psorijaze i drugih kožnih bolesti i alergijskih iritacija i problema, do uspješne primjene u kozmetici za svježi i mladenački izgled kože

Medicinski eolit se koristi kod bolesti usne šupljine i paradentozu, te za otklanjanje probavnih tegoba i dijaree, kod gastroenteroloških i funkcionalnih oboljenja crijeva, kod jetrenih, kardiovaskularnih i respiratornih poremećaja

PANACEO MEDICINSKI ZEOLIT JE PRIRODNI DETOKSIKATOR S BROJNIM POZITIVNIM UČINCIMA NA LJUDSKO ZDRAVLJE, I UJEDNO JEDINI LEGALNI MEDICINSKI ZEOLIT ZA HUMANU UPOTREBU NA HRVATSKOM TRŽIŠTU, GARANTIRANO I 100% SIGURAN ZA ZDRAVLJE ODRASLIH I DJECE, REGISTRIRAN NA HALMED-u

Više na stranicama www.panaceo.hr

 

panaceo logoOlujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: '+385 1 3772354
emails: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.panaceo.hr