Medicinski PANACEO zeolit pomaže ublažiti ili dapače u potpunosti otkloniti neugodne nuspojave kemoterapije i radioterapije

Medicinski PANACEO zeolit pomaže ublažiti ili dapače u potpunosti otkloniti neugodne nuspojave kemoterapije i radioterapije, čija nužna primjena često ugrožava kvalitetu života onkoloških pacijenata

U današnje se vrijeme, vrlo često, susrećemo s različitim oblicima onkoloških oboljenja i upoznati smo s činjenicom kakve posljedice na organizam bolesnika ostavlja teška i agresivna terapija citostaticima, kemoterapija i/ili radioterapija. Iako uništavaju zloćudne stanice, citostatici imaju štetno djelovanje na zdrava tkiva i organe. Osim akutnih, tj. ranih nuspojava, upotreba citostatika dovodi i do odgođenih, tj. kasnih nuspojava.


Akutne nuspojave su mučnina i povraćanje, povišena temperatura, bolovi i alergijske reakcije, bubrežne komplikacije, dok se odgođene nuspojave javljaju u obliku oštećenja koštane srži i smanjene mogućnosti stvaranja krvnih zrnaca (leukocita, eritrocita) i krvnih pločica (trombocita). Kao posljedica navedenog javlja se umor, slabokrvnost te sklonost infekcijama i krvarenju.

Ovisno o vrsti citostatika koji se koriste, mogu se javiti i određene nuspojave vezane za probavni sustav kao što su upala sluznice jednjaka, crijeva ili želuca, bolovi u trbuhu, proljev, zatvor i sl. te upale sluznice usne šupljine (stomatitis ili mukozitis). Gubitak kose česta je nuspojava kemoterapije, a kao posljedica radioterapije dolazi do pojave radijacijskog dermatitisa.

Uz propisanu liječničku terapiju, kemoterapiju i/ili radioterapiju, korisnim se pokazalo uzimanje suportivne, dokazano učinkovite, terapije u vidu medicinskog PANACEO zeolita.

U kolovozu 2008. godine, na Brijunima je održan Prvi hrvatski kongres s međunarodnim sudjelovanjem čija je tema bila suportivna terapija kod onkoloških pacijenata. Prof. dr. Pavelić, prof. dr. Šamija i dr. Hrelec upoznali su hrvatske onkologe s respektabilnim svojstvima medicinskog PANACEO zeolita. Osim toga, u brojnim svjetskim znanstvenim studijama i u istraživanju provedenom na hrvatskom institutu „Ruđer Bošković“, mnogi onkološki pacijenti potvrdili su učinkovitost antitumorskog i antimetastatskog djelovanja medicinskog PANACEO zeolita.

Kao prirodni detoksikator, PANACEO zeolit ublažava negativne nuspojave i tegobe nastale uslijed uzimanja farmakoloških citostatika poput mučnine i povraćanja, gubitka apetita i tjelesne mase, nastanka afti i gljivica u ustima i jednjaku itd. Klinička iskustva su pokazala da medicinski panalit smanjuje potrebu za analgeticima i narkoticima, normalizira neke hematološke i biokemijske pokazatelje (SE, E, L, Tr, gGt, AST, ALT), uravnotežuje nivo sedimentacije, povećava razinu željeza u krvi, povećava kapacitet pluća te omogućuje snažniji rad srčanog mišića. Pritom, ne umanjuje pozitivan učinak kemoterapije i radioterapije, već, dapače, unapređuje njihov pozitivan učinak.
Kako biste ublažili negativne nuspojave citostatika, poboljšali opće stanje organizma i ubrzali njegov oporavak, koristite prirodni, visoko učinkoviti i testirani medicinski PANACEO zeolit!

Više o učinku i primjeni medicinskog zeolita potražite na  https://panaceo.hr/podrucja-primjene/


panaceo logoOlujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: '+385 1 3772354
emails: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.panaceo.hr