Panaceo zeolit učinak i primijena kod akni

Suportivna terapija 100% prirodnim medicinskim PANACEO zeolitom pokazala se iznimno učinkovitom u liječenju brojnih dermatoloških problema. Ruska medicinska akademija dvije je knjige posvetila kliničkim istraživanjima i učinkovitosti primjene medicinskog zeolita kod mladenačkih, ali i hormonalnih akni (u zreloj dobi).

Upoznati smo s brojnim oblicima oboljenja kože, najvećeg ljudskog organa, koja s obzirom na svoju vidljivost predstavljaju problem ne samo s fizičkog već i s psihičkog aspekta. U skladu s navedenim, u bolničkim uvjetima dermatovenerološke klinike provedeno je istraživanje na 143 pacijenta koja boluju od različitih oblika kožnih oboljenja poput akni, rozaceje, atopijskog ili seboroičnog dermatitisa, psorijaze, ekcema, lupusa, alopecije, vitiliga, kronične urtikarije i sl. Ono je pokazalo vrlo visoku učinkovitost medicinskog PANACEO zeolita u liječenju navedenih kožnih oboljenja, a posebno atopijskog dermatitisa, akni i rozaceje. Također, dvije knjige Ruske medicinske akademije opisuju klinička istraživanja i učinkovitost primjene zeolita kod akni, bilo mladenačkih ili hormonalnih.

Budući da akne nisu isključivo kožna bolest, već predstavljaju odgovor organizma na određene metaboličke i druge probleme, obavezna je sustavna oralna terapija i detoksikacija organizma visoko mikroniziranim i aktiviranim medicinskim PANACEO prahom te lokalna aplikacija visokokvalitetne PANACEO kreme i PANACEO praha/pudera.

Medicinski PANACEO prah najefikasnije djeluje na problem s aknama ako se utrlja neposredno na kožu, tj. direktno na problematično područje. Na početku terapije, uz oralno korištenje PANACEO medicinskog praha, poželjno je uzimati PANACEO kapsule (zbog različitog mjesta resorpcije praha i kapsula). Uz navedeno, preporuča se uzimati i kapsulirane fitofarmakološke supstance poput OPC+C kapsula (imaju dodatni hranjivi efekt na kožu) i/ili kapsula Weihrauch (imaju prirodni protuupalni efekt) budući da, zajedno s njima, medicinski zeolit stvara snažnu sinergiju i na taj se način ubrzava i poboljšava njegov učinak.

U funkciji trajne zaštite i liječenja akni, koristite učinkoviti, 100% prirodni, testirani i garantirano zdravstveno ispravan medicinski PANACEO zeolit!

Više o učinku i primjeni medicinskog PANACEO zeolita kod akni potražite na: Područja primjene | PANACEO (akne i rosacea)