O ZEOLITU OPĆENITO

PANACEO zeolit je jedini legalni medicinski zeolit za humanu upotrebu na hrvatskom tržištu, registriran na HALMED-u sukladno hrvatskom i europskom zakonodavstvu u kategoriji medicinskih proizvoda. Ovaj prirodni detoksikator je 100% siguran za upotrebu djece i odraslih s brojnim pozitivnim učincima na ljudsko zdravlje, bez ikakvih kontraindikacija i negativnih nuspojava,

Suvremena medicina preporuča redovnu detoksikaciju organizma jednom do dvaput godišnje, a po potrebi i češće kako bi se pročistila krv i organi odgovorni za detoksikaciju organizma te poboljšao i održao prirodni obrambeni sustav. Priroda pruža zaštitu od brojnih toksičnih supstanci u obliku prirodnog vulkanskog zeolita, minerala negativnog ionskog naboja koji se već tisućama godina koristi za unapređenje zdravlja ljudi i za sigurno uklanjanje toksina i teških metala iz tijela. Zeolit poput magneta privlači pozitivno nabijene toksine, zahvaća ih u svoju kaveznu strukturu i prirodnim eliminacijskim putem uklanja ih iz organizma u samo nekoliko sati.

Medicinski PANACEO zeolit učinkovito detoksicira organizam od pozitivno nabijenih supstanci teških i radioaktivnih metala (Pb, Hg, Al, Cd, As), UV zračenja, herbicida, pesticida, različitih kancerogenih i toksičnih supstanci, amonijaka, nikotina i alkohola. Upotreba PANACEO zeolita raširena je u onkologiji kod kemoterapije i radioterapije zbog njegovog blagotvornog učinka na različite negativne nuspojave koji su posljedica uzimanja farmakoloških citostatika. Kod cijepljenja, korištenjem medicinskog zeolita kao preventivne i suportivne terapije jačamo obrambeni sustav i tijelo oslobađamo od toksičnih supstanci, odnosno stabilizatora i konzervansa koje nužno sadrže cjepiva i koji imaju ulogu da čuvaju cjepivo živim. Ipak, nakon cijepljenja, te se supstance počinju ponašati kao toksini i medicinski zeolit ih uspješno iznosi iz organizma prije nego mogu uzrokovati bilo kakva biološka oštećenja u organizmu.

Medicinski zeolit se upotrebljava i kod dugotrajnog uzimanja lijekova, pri uzimanju kontracepcijskih tableta, tijekom trudnoće i dojenja te kod menopauze. Učinkovitost medicinskog zeolita dokazana je kod osteoporoze i u procesu zacjeljivanja kostiju, a u tijeku je i registracija službenog lijeka za osteoporozu na bazi zeolita. Medicinski PANACEO zeolit koristi se u dermatologiji kod različitih oštećenja kože i sluznice, ali i kod svih kožnih oboljenja poput akni, rozaceje, atopijskog i seboroičnog dermatitisa, psorijaze itd.

Medicinski zeolit ima pozitivan učinak kod gastroenteroloških i funkcionalnih oboljenja crijeva, a njegova je učinkovitost dokazana i kod kardiovaskularnih te respiratornih poremećaja. U procesu detoksikacije, medicinski PANACEO zeolit apsorbira višak kiseline iz organizma, što doprinosi prevenciji bolesti kiselog okruženja poput kandidijaze, gihta ili reumatoidnog artritisa, a dokazana je njegova učinkovitost kod cijeljenja propusnih crijeva te kod iritabilnog kolona.

Zeolit sprječava replikaciju virusa koji dovode do virusnih infekcija poput gripe, herpesa ili hepatitisa i linearno svih virusnih oboljenja, uključujući akutnu pandemiju, jer smanjuje titar virusa i značajno ublažava intezitet infekcije.

Medicinski zeolit također smanjuje oksidativni stres, remineralizira i hrani organizam te harmonizira i unapređuje rad žlijezda s unutrašnjim izlučivanjem. Eliminira višak glukoze te tako sudjeluje u prevenciji različitih oblika dijabetesa. Istraživanja Ruske medicinske akademije, kao i brojna iskustva zadovoljnih korisnika, pokazala su *učinkovitost medicinskog PANACEO zeolita kod multiple skleroze i reumatoidnog artritisa. Upotreba zeolita posebno je važna kod regulacije mentalnih stanja poput depresije, neuroze ili nesanice jer pruža osjećaj povećane energije, bolje koncentracije, mentalne jasnoće i vitalnosti te boljeg raspoloženja.

Više informacija o primjeni i učinku zeolita potražite na: NAJEFIKASNIJI PRIRODNI DETOKSIKATOR PANACEO ZEOLIT PANALIT | PANACEO i/ili NAJVAŽNIJE DOBROBITI PANACEO ZEOLITA | PANACEO

 panaceo logoS.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: '+385 1 3772354
emails: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.panaceo.hr