Zemlja zove - odgovori i ti! - globalna akcija počinje danas 21.12.2020

GLOBALNA MAGIJSKA AKCIJA
Zemlja zove - ja odgovaram!
21.12.2020 - 21.6.2021.


Pridruži se ljudima iz cijelog svijeta koji odgovaraju na zov naše planete.

Zemlja zove: mijenja frekvenciju aktivirajući svoju punu snagu, kako bi podržala čovječanstvo u njegovom buđenju. Njezina ženska snaga već je neko vrijeme budna, sada je vrijeme na muškoj, onoj izvornoj, organskoj.
Misli na snagu magme u jezgri našeg planeta, na vitalnu energiju vegetacije... misli na mušku snagu Zemlje koja se sada budi.
To je kreativna energija novog početka. I TI možeš sudjelovati: odgovori na poziv, podrži buđenje muškog božanskog principa kako bi se iscijelio planet i dala energija akcijama evolucije.

Ujedinimo se, prilagođavajući se novim božanskim frekvencijama i novoj epohi koja započinje.

Kako možeš sudjelovati?

♥ ZAPALI VATRU 21.12.2020. na dan proslave zimskog Solsticija

Pogledaj vatrena bića koja su se pokazala u našim krijesovima u videu u nastavku.

21. prosinca, na dan Solsticija, upali zajedno sa nama vatru kako bi poslao svoju poruku Zemlji.

U 19:22 sata po talijanskom vremenu, Jupiter će u konjunkciji sa Saturnom ući u Vodenjak, znak povezan s inovacijama i velikim društvenim promjenama. Tisuće vatri diljem planeta pokazat će da smo svjesni i spremni za novo vrijeme!
Provjeri koje je to vrijeme u tvom dijelu svijeta i zapali vatru, po mogućnosti drvetom koje sakupiš na svom teritoriju. Ako to nije moguće, kupi malo drva ili jednostavno upali svijeću koja će biti crvena poput magme vulkana ili zelena poput vegetacije našeg voljenog planeta.

Pozovi svoje prijatelje, sviraj bubnjeve, flautu, činele... i poveži se s nama uživo:  
https:// www.oromadamanhur.com/ ili putem direktnog
LINKA

Upalit ćemo vatre i na druge odabrane datume: 21. siječnja, 21. veljače i 21. lipnja.

♥  ZEMLJA ZOVE! ODGOVORI ZVIŽDUKOM BUĐENJA
Zvuk je frekvencija, a frekvencija je kreacija. Ovdje možeš preuzeti poseban zvižduk koji je Falco Tarassaco, osnivač i duhovni vodič Damanhura,  zviždao da podrži uzlazak Zemlje i buđenje čovječanstva.
Ovu melodiju možeš svirati, zviždati ili pjevati koliko god želiš. Možeš je i protumačiti na svoj način.

♥ KRATKIM RITUALOM SA SHEMOM
Od 21. prosinca do 21. lipnja, kada osjetiš da je pravo vrijeme, upali crvenu ili zelenu svijeću i  promatraj crveno-zelenu shemu dok slušaš, pjevušiš, pjevaš ili zviždučeš “Zvižduk Buđenja”.
Ako želiš, možeš i prstom pratiti shemu dok duboko dišeš i slušaš zvižduk. Čini to nekoliko minuta, prema vlastitom nahođenju. Obrati pažnju na svoje osjećaje i na poruke koje ti tijekom dana ili u snovima mogu doći od Zemlje. Ako želiš, možeš držati bilježnicu pored sheme i bilježiti svoje percepcije.
Napredno korištenje sheme
Ako želiš snažnije povezivanje sa Silom Zemlje, možeš:
1. Promatrati ili prolaziti shemom tri minute dnevno, svaki dan.
2. Prolaziti shemom 10 minuta dnevno, svaki dan, polako udišući kroz nos i izdišući kroz usta.
Zvižduk Buđenja otvara povezanost.
Što su psihičke sheme?
Psihičke sheme temelje se na kombinacijama drevnih znakova i arhetipskih simbola koji odgovaraju mogućim neuronskim putovima i dio su Damanhurske duhovne tehnologije.
Psihičke sheme mogu se jednostavno pažljivo promatrati duboko dišući ili se prolaziti prstom. Fizički pokret jača signale koji se prenose na neurone koji mogu aktivirati funkcije regeneracije, proširiti senzorne i psihičke sposobnosti.
Kao što akupunktura usklađuje tjelesne organe stimulirajući refleksne točke tjelesnog elektromagnetskog sustava, tako je kroz sheme moguće potaknuti stvaranje novih načina povezivanja u mozgu. Trajanje veze ovisi o vrsti sheme i kontinuitetu putovanja tijekom vremena. Ta mogućnost se temelji na neuroplastičnosti mozga, tj. sposobnosti neurona da se anatomski i funkcionalno obnavljaju i stvaraju nove sinaptičke veze.
Shema povezivanja s Inteligencijom Zemlje
Prelaženje ovom shemom omogućuje ti povezivanje s Inteligencijom koja predvodi iscjeljivanje Zemlje i koja te može nadahnuti novim idejama, izumima i načinima življenja kako bi se ponovno stvorila harmonija ekosustava.
Korištenje ove sheme povezuje te s vitalnim energijama Zemlje za podršku njezine transformacije i za naše Buđenje. Pomaže ti da se prožmeš duhovnom energijom koja predvodi prirodu, vegetaciju i sve suptilne sile povezane s njima. Što je više ljudi širom svijeta koristi, to više ovaj kontinuirani tok pažnje i namjere otvara kanal energije i sintonije sa Zemljom.
Ako je prolaziš usredotočeno, nudi i nove sinkrone mogućnosti i povišena stanja svijesti.

SHEMU PRONAĐI OVDJE

♥ KONSTRUIRAJ LABIRINT I HODAJ NJIME SA SVOJIM PRIJATELJIMA
Labirint predstavlja sposobnost prepoznavanja pravog, na tisuću načina. To je simbol savršenog sinkronog puta, pomiješan s ogromnom količinom drugih prividnih mogućnosti.
Ovaj put ukazuje na samo jedan način koji nam omogućuje da dođemo sigurno do izlaza i iscrtamo u svemiru - pokretom i pažnjom - dio kôda za priziv Sile Zemlje.

SKICU i PRIMJER IZGRAĐENOG LABIRINTA PRONAĐI OVDJE

♥ POVEŽI SE S LOKALNIM ŠAMANIMA I NJIHOVIM RITUALIMA
Šamani raznih autohtonih naroda tisućljećima čuvaju znanja o svijesti planete i njenoj povezanosti sa svima nama i s kozmosom.


 Podijelite fotografije, tekstove, glazbu, snimke, sve što želite!

Ako želiš, PODIJELI  SA NAMA svoje labirinte, kreativne rukotvorine sa simbolom sheme ili prilagođenu melodiju zvižduka. Pošalji nam svoju snimku na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i navedi želiš li da tvoju kreativnost objavimo na našim društvenim mrežama. 
Pri objavama na svojim stranicama možeš koristiti:
#oromadamanhur
#theearthcalling
#respondtoearth 
 


 

Zemlja zove - ujedinimo se i slavimo svijest planete, prirodu i jedni druge!