Sajmova hrane i zdravog življenja 2022. | 01 - 04. prosinca 2022.

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja te povratka prirodi i zdravim stilovima života na radost izlagača i posjetitelja ponovo se održava na Zagrebačkom velesajmu.

Predstavit će se domaći i strani proizvođači zdrave hrane, dodataka prehrani, biljnih pripravaka i proizvoda te čajeva, meda i mednih preparata, različitih proizvoda od industrijske konoplje, a sve s drugačijim, zdravijim pristupom životu te kroz zanimljive novitete iz svojih vrtova i kuhinja gdje prakticiraju nekonvencionalne i održive tehnike poboljšanja kvalitete života.

U tom kontekstu, s osobitom pažnjom ćemo razmotriti sve prijedloge i potrebe u cilju uspješne prezentacije Vaših proizvoda i usluga.

U vrijeme sajma održat će se i Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO 2022., što će sigurno povećati broj posjetitelja i dodatno pojačati interes za sajam.

Pored osiguranja potrebnih prostornih i infrastrukturnih uvjeta, cijene izložbenog prostora zadržali smo na razini 2019. godine.

kronoplja ORGANICA logo Ogranica – 11. Sajam zdrave hrane i prirodnog stila života, bioodrživost
Organica & Kronoplja: eko tržnica, hrana i proizvodi, biodinamička proizvodnja, eko sorte sjemena i sadnica, ljekovito bilje, uređaji za pripremu zdrave hrane, proizvodi od industrijske konoplje...

 

 

APITERA logo♦ Apitera- 6. Sajam pčelarstva
APItera: pčelarstvo i proizvodi od meda, apiterapija, apikozmetika

 

 

 

MYSTIC logo♦ Mystic -11. Sajam alternative - prirodna, energetska i duhovna medicina
MYSTIC: prirodna, energetska i duhovna medicina - aromaterapija, akupunktura, homeopatija, su-jok, ayurveda, tehnike za sklad duha i tijela, masaža, bioenergoterapija, zvukoterapija, meditacija...

Radujemo se Vašem prihvaćanju sudjelovanja u izlagačkom segmentu sajmova, na čemu unaprijed zahvaljujemo.

Za sve dodatne obavijesti, izračune, rezervacije i dogovore stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem,

Ana Bolanča Popović
Voditelj teme
Služba za sajmove i događanja
______________________________________

Zagrebački velesajam d.o.o
Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb
tel: +385 1 6503 357
fax: +385 1 6503 107
http://www.zv.hr/