NOVI PROMOTIVNI SPOT TZG IVANIĆ-GRADA / POSJETI I ISTRAŽI IVANIĆ-GRAD!

Ivanić-Grad je dobio novi promotivni spot koji je sniman prošle i ove godine na svim turističkim lokacijama u gradu i okolici kako bi na najbolji način predstavili što većem broju potencijalnih gostiju naše turističke potencijale.
Ivanić-Grad se nalazi u Zagrebačkoj županiji, 40 km od Zagreba, smješten je uz rijeku Lonju koja spaja dvije regije Moslavinu i Posavinu. Prepoznatljiv je po jedinstvenom zdravstvenom turizmu SB Naftalan, ruralnom turizmu ST Kezele,sportsko rekreativnim i wellness sadržajima Hotela Sport, streljani Cinelov, tradiciji i baštini, gastro i eno ponudi i manifestacijama od kojih je najposjećenija Bučijada.


ivanić grad promo spot 1„Novim promotivnim turističkim spotom i svim drugim aktivnostima koje provodimo želimo privući parove, obitelji s djecom te turiste koji traže destinaciju s dobrom gastro i etno ponudom, sportsko rekreativnim i wellness sadržajima, tako da mogu doživjeti suvremeni, aktivni odmor u tradicionalnom okruženju i prirodi. Nastojimo aktualnu epidemiološku situaciju iskoristiti za poziv gostima u naš kraj jer turisti posebno cijene sigurnost, zdravlje, očuvanu prirodu, mir i tišinu. U listopadu se u gradu održava 16. godina za redom turističko gospodarska i gastronomska manifestacija Bučijada koja će se ove godine održati u skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama  tijekom cijelog listopada, drugačije nego uobičajeno i skromno. Iskoristio bih priliku da pozovem posjetitelje vikendom u ivanić grad promo spot 3Ivanić cijeli mjesec listopad kada se mogu kušati jela od buča domaćih ugostitelja ili rezervirati piknik košaru, a domaći proizvodi, bučino ulje, vino škrlet i suveniri  mogu se kupiti u Suvenirnici/Centru za posjetitelje i na E-Sajmu, istaknuo je Javor Bojan Leš, gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada.

Upravo bogatstvo i raznolikost turističke ponude prikazuje promotivni film koji je snimljen pod redateljskom palicom Jasenke Haleuš, snimatelja Zorana Ožetskog i Ivana Novosela produkcijske kuća Krijas d.o.o. .

ivanić grad promo spot 2„Ivanić-Grad je moj grad koji živim svaki dan, željela sam ga prikazati baš onakvim kakav je poseban, živahan prepun lokacija koje se mogu posjetiti. Područje grada koji objedinjuje  Moslavinu i Posavinu, vinske predjele i velika žitna polja, nepregledne šume, bajere koji su raj za ribiće, rijeku Lonju, Savu i nezaobilaznu pješčanu plažu Kucel, nepregledne šume Žuticu i Marču koje su pune života i bogatu tradiciju koja se i danas njeguje, jer ovaj grad i njegovi ljudi uspijevaju sačuvati prošlost ovih krajeva. Gastronomsku ponudu koja je čarobna, a vina pričaju svoju priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U posljednjih nekoliko godina redatelj sam velikog broja turističkih filmova, svaki put se očaram novom destinacijom no ipak do našeg Ivanića za mene nema ljepšeg kraja.“ izjavila nam je Jasenka Haleuš.