Putovanja o kojima se priča... Oskar Travel

Putovanja agencije Oskar Travel

Putovanja agencije Oskar Travel pričaju priče i potiču putnika da osjeća destinaciju, prihvati energiju mjesta na kojem se nalazi i saživi se sa lokalnom tradicijom i običajima.
Za vas smo kreirali nekoliko stilova putovanja.
Oskarovi čovjeku ugodni stilovi putovanja omogućavaju putnicima da putovanje bude iznimni doživljaj.

Oskarova turistička putovanja – stupnaj 2
Pored razgledavnja slavnih znamenitosti, prisutan je snažniji kontakt s prirodom i tradicijom zemalja,više aktivnosti i kretanja.

Oskarova doživljajna putovanja –stupanj 3
Ulazak u sferu moći putovanja –naglasak je na doživljaju i kvaliteti putničkog vremena.

Oskarova avanturistička putovanja –stupanj 4
Kontrolirani avanturizam za svakog. Otkrivanje vrhunskih terena svjetskih putnika!

Oskarova iznimna putovanja –stupanj 5
Nezamisliva putovanja.Bit je u nezamislivosti i snažnom izazovu, naglasak na sadašnjosti i putnom trenutku. Putovanja, koja promjene čovjeka!

Osobito smo ponosni na stil novog doba, naša cjelovita putovanja, koja su vrhunac Oskarove putne filozofije!

Cjelovita putovanja usmjerena na putnika i njegov doživljaj.Osmanest godina pionirskog istraživanja nam je odalo tajnu- kako trošak putovanja pretvoriti u ulog za kvalitetniji život.
Nama u Oskar Travel-u čast je podijeliti s našim putnicima doživljaje i njihove snove.


sinajska pustinjaS Jelenom Jonke u sinajsku pustinju

Da li ste se ikada poželjeli uputiti na putovanje kroz koje bi uspostavili kontakt sa nekom udaljenom zemljom, a ujedno iskoristili vrijeme za duboko upoznavanje sebe? Da li vas zanima kako baš pustinja može pomoći istinskom suočavanju sa samim sobom i najdubljoj transformaciji?
Cjelovito putovanje pustinjskoj avanturi dodaje neprocjenjiv doprinos osobnom razvoju. Uz stručno vodstvo Jelene Jonke (centar Sakura) imate priliku kroz 8 dana posvetiti se temeljitom radu na sebi, te otkriti i razrješiti blokade i uzroke tegoba koje vam ne dozvoljavaju kvalitetan život.
Opširnije...


gruzija

Gruzija i Armenija
- uvučeni Tbilisi i visinski Erevan
- visoki Kavkaz, zelena Gruzija i dramatična Armenija
- tradicija, priroda i bogata kulturna baština
Prekrasno, aktivno i dinamično putovanje odvede vas u čarobni svijet Zakavkazja, šetnju kroz kršćanski i muslimanski svijet. Dvije kršćanske države, koje su tisućama godinama imale dobrosusjedske odnose i bile među prvima, koje su prihvatile Kršćanstvo, s vremenom su ostale izolirane na južnoj strani Visokog Kavkaza. Oblikovale su dvije civilizacije, svaka je na svoj način jedinstvena, tvrdoglavo uporna u svojoj tradiciji, vjeri i jeziku, pisanju i civilizaciji!
Opširnije...


turskaKlasična Turska

Moderna prijestolnica Ankara i priča o Ataturku, predivne šetnje u bajkovitoj zemlji Kapadokijca, sveti grad Konya i samostan rotirajućih derviša mistične Mevlane, područje jezera i bijele terase u Pamukkale-u…

Opširnije...

 

 

 


 

omanDoživljajni Oman

Sultanat Oman je atraktivna i jedva dotaknuta zemlja koja nam uz malo mašte, kroz prekrasne prizore, priča jednu od najtajanstvenijih i najljepših priča. Kao iz tisuću i jedne noći.

Doživljajno putovanje nas vodi kroz sve klasične stanice istočnog Omana. Oman nudi nešto za svaki ukus, raznoliku i burnu avanturu u tek otkrivenom, i zbog toga, vrlo osebujnom svijetu!

Opširnije...

 

 


marokoMarokanska vragolija

Maroko je prava kombinacija svega. Beskrajne pustinjske dine, privlačne i udaljene marokanske kasabe, stari kraljevski gradovi, visoki Atlas, berberi i nomadi

Čeka vas priča:
- kraljevskog Rabat, antički Volubilis i egzotični labirint u Fesu
- oživite u magičnom berberskom kraljevstvu palmi, ksara i kazbi
- doživite Marrakech i slavni trg Jemaa el Fna
Opširnije...

 


iran-shirazIran putovanje - vrhunska putna poslastica

Iran je kao odredište vrhunska poslastica - drugačiji je, tajnovit i neusporediv svijet koji svoje posjetitelje uvijek iznova očarava. Iran putovanjePreuzet će vas raznovrsnost doživljaja: od ozračja 1001 noći u Esfahanu i Širazu do svete jednostavnosti iranskih seoca ... od plemenskog ozračja iranskog Kurdistana do modernog velegrada 21. stoljeća ... od planina preko pustinja i stepa do Kaspijskog mora ... od tajnovitog Alamuta do još tajnovitijeg Qoma ... i od slavnoga Perzepolisa i Pasargada do raznobojnih šehzada (šijitskih svetišta) koje obogaćuju inače stepsko, pustinjsko srce zemlje.

Zlatna zrnca putnih doživljaja leže u šarenim tradicijama raznovrsnih naroda i plemena ... u udaljenijoj i tradicionalnijoj unutrašnjosti! Tu susrećemo neobične tradicije i običaje, jednostavan način života i sjajan pogled ... Iran predstavlja nevjerojatnu mogućnost za istraživanje i otkrivanje, pravi civilizacijski odmak, iako je za sve to potrebno odabrati dulja putovanja.

Opširnije...

 


 

oskar agencija logoOskar Travel d.o.o., 
Perkovčeva ulica 30, 10430 Samobor

Kontakt:
Telefon: 01/6700-161 i 01/6700-162
Fax: 01/6700-164
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://www.agencija-oskar.hr/

Agencija je otvorena:
Od ponedjeljka do petka: 09:00 – 17:00
Subota: po dogovoru
Nedjelja i blagdani: ZATVORENO


 

 

Upišite se ovdje na naš newsletter listu:
    

 

.