Srodne duše ThetaHealing® tečaj u Zagrebu

 Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj

Na tečaju srodnih duša radimo na našem odnosu prema srodnoj duši. Kako prizvati svoju srodnu dušu, kako ju pronaći i kako ju prepoznati jednom kad ju vidimo.

Što vas sprečava da pronađete svoju srodnu dušu? Što vas sprečava da ostvarite bolji odnos s postojećom srodnom dušom s kojom ste u vezi?

Imamo li samo jednu srodnu dušu ili ih imamo više? Kako se nositi sa svojom srodnom dušom, dublji uvid u muško-ženske odnose i kako ih poboljšati.

Bez obzira jeste li u vezi sa svojom srodnom dušom ili ju tek prizivate i tražite, ovaj tečaj će vam pomoći da se uzdignete na viši nivo razumijevanja onoga što Vianna zove “srodna duša”.

Razumijet ćete duboke podsvjesne razloge za raspade veza i kočnice za bolje veze. Radit ćete na tim blokadama kako bi ih otklonili i otvorili si put u punije i sretnije veze.
Onima koji traže srodnu dušu tečaj će pomoći da se oslobode blokada na pronalazak srodne duše.
Onima koji su u vezi sa srodnom dušom tečaj će pomoći da ostvare skladniji i harmoničniji odnos. Često su veze sa srodnim dušama burne i žestoke, upravo zbog naslijeđenih obrazaca o suprotnim spolovima i kulturološkim dogmama i predrasudama. Ovaj tečaj će vam pomoći da prevladate to i ostvarite kompatibilnu vezu.

Ako ste theta praktičar ovaj tečaj će vam otvoriti put boljem razumijevanju rada s klijentima koji imaju, izazove u vezi ili traže svoju srodnu dušu.

Tečaj podučavaju:
Nada Šegvić i Siniša Bošković. Oboje imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).

Tečaj traje dva dana:
Zagreb: 06.02. – 07.02.2021.
Subota i nedjelja od 10 do 18 sati. Uključena je pauza za ručak od 13 do 14:15 sati. Po potrebi se rade manje pauze za WC i osvježenje.

Lokacija:
Zagreb - Theta Centar, Okićka 25

Cijena:
332€, plativo u kunskoj protuvrijednosti,
po prijavi je potrebno platiti kotizaciju u iznosu 400 kn, a ostatak se plaća po dolasku prvi dan u gotovini ili preko računa.
Moguć je program stipendiranja i rata.

Prijave:
Prijave su obavezne preko prijavnice na našoj web stranici:
http://www.thetacentar.com/tecajevi/srodne-duse-thetahealing-tecaj/prijavnica-za-srodne-duse/

Za više informacija posjetite našu web stranicu : www.thetacentar.com