Radionica izrade prirodne kozmetike - Mala manufaktura prirodne kozmetike

U Plaščanskoj dolini , mjestu gdje svjež zrak I čista polja pjevaju pjesmu predaka kroz ljekovito bilje - niče mala manufaktura prirodne kozmetike.
Rad se usmjerava na preradu medicinskih biljaka našeg područja (naglasak na livadno i šumsko bilje te drveće - listovi, cvjetovi, kora) te proizvodnju kozmetičkih proizvoda i medicinskih pripravaka za očuvanje zdravlja i uklanjanje već manifestiranih - fizičkih tegoba. Sam rad kao takav spada u kategoriju narodne, odnosno pučke medicine.

u prirodiInspirirani ljepotom prirode Plaščanske doline koja se nalazi u srcu Hrvatske , stvaramo punkt razmjene informacija i proizvoda koji se već dugi niz godina prikupljaju, upotrebljavaju i pretaču u cjeloživotno iskustvo, spoznaju, edukaciju i istraživanje odnosa čovjeka i prirode.

Pokretačica I sam izvor male manufakture 'Priče iz divljine' dugogodišnje iskustvo života u prirodi te ljubav prema tom spoju prenosi kroz izradu rukotvorina I proizvoda, edukaciju o ljekovitom bilju u prirodi sa školskom djecom I njihovim roditeljima, te promocijom lokalne zajednice Plaški na međunarodnoj I globalnoj razini, a već ove godine smo pozvani na Medunarodni kongres kozmetike I holizma u Beogradu, jedan od najvećih kongresa na ovom području Europe gdje ćemo prezentirati Plaščansku dolinu I njen potencijal !

Edukacija za djecu I odrasle o preradi ljekovitog bilja biti će omogućena do 5/2018 godine, dok će svakog mjeseca biti organizirana radionica izrade prirodne kozmetike.

Predbilježbe za edukaciju možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Za više informacija posjetite našu web stranicu www.priceizdivljine.eu

isidora popovicIsidora Popović - rođena u obitelji umjetnika, svoj kreativni duh usmjerava na rad sa djecom I ženama, prenoseći zanate poput izrade nakita, prirodne kozmetike, rada sa biljkama I tradicionalnim znanjima I vještinama liječenja .
Svoju životnu edukaciju Isidora trenutno usmjerava na Somatic experiencing & Expressive Arts - liječenje trauma&ekspresivne umjetnosti sa Instituta iz Amerike.
Šestogodišnje iskustvo u radu na području lokalnih zajednica, te samoodrživih zajednica koje se u Hrvatskoj sve više razvijaju te privlače volontere iz cijeloga svijeta profinjuje u rad koristan za zajednicu koju i promovira I prezentira globalno, u organizaciji WorldWideWomen's Circle gdje dobiva mjesto liderice za Hrvatsku u vođenju Krugova za mlade I odrasle, a sve u svrhu poticanja zajedničkog djelovanja pojedinaca za boljitak društva .
Lokalnu zajednicu obogaćuje volontirajući u Udruzi Slobodna škola, gdje kreativnim radionicama I razvojem društvenog poduzetništva u ugodnom društvu djece I roditelja zajedničkim snagama izrađuje raznovrsne rukotvorine.

@krugovikreativnerazmjene, Hrvatska
@Mladi Plaški
www.worldwidewomenscircle.com

https://www.facebook.com/priceizdivljine/
www.priceizdivljine.eu
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radionicabubnjanje  flower powerproizvodi 1  proizvodi 2