Pandit Dr. D.C. Sati Jyotish Acharya, Ph.D. Jyotish /Sanskrit - dolazi u Hrvatsku

Dragi prijatelji Jyotish znanja,
Pandit Dr. D.C. Sati, cijenjeni vedski astrolog svjetskog glasa posjetit će Hrvatsku ove godine u sklopu svoje Europske ture i ponuditi osobne Jyotish konzultacije, seminar i Puđu u Srpnju 2019.
Pandit Dr. D.C. Sati Jyotish Acharya, Ph.D. Jyotish /Sanskrit  

Jyotish majstor svjetskog kalibra Pandit Dr. D.C.Sati dolazi u Hrvatsku u sklopu EU ture i održat će individualne Jyotish ( Vedska astrologija) konzultacije za zainteresirane.
Jyotish, ''oči Veda'' znanstvena je disciplina Vedske znanosti koja precizno dijagnosticira mikro i makrokozmičke utjecaje u našem životu tj. ''razloge'' za ono što i kada nam se događa te nudi u nastavku vrlo učinkovite korektivne mjere za ispravljanje negativnih trendova i situacija u osobnom i poslovnom životu. Ako ste u situaciji da nešto morate rješavati u bilo kojem aspektu svog obiteljskog/poslovnog života a niste sigurni kako to uspješno napraviti dođite na osobnu Jyotish konzultaciju, pronađite uzroke i primite prijedloge korektivnih mjera za rješenje situacija.

Konzultacija obuhvaća pregled svih 12 područja života dijagnostikom osnovne natalne karte  ( tu je uključeno zdravlje, dugovječnost, obitelj/djeca, profesija, zarada, ljubav, stanovanje, itd.), zatim ''tajming'' gdje smo točno sada u svom životnom putovanju ( glavni i potperiod, vladavinu i rezultate te tranzite) i kako se to može popraviti, zatim pregled nadolazećih trendova 3-5 god. unaprijed ( ovisi o vrsti konzultacije) i naravno i sva vaša pitanja. Konzultacije su kompletne a oni koji su već bili na 60 ili 90 min konzultacijama mogu si bukirati kraće od 30 ili 15min za par pitanja, odnosno novu ciljanu ''godišnju'' konzultaciju za 12 mjeseci unaprijed.

Imamo prije i poslije podnevne termine, prijevod s engleskog je uključen, donacija za konzultacije na upit. Trebate ponijeti sa sobom svoj ( i/ili člana obitelji za koga je konzultacija) datum, mjesto i što točnije vrijeme rođenja, pitanja i nešto za zapisati važnije detalje.  Ako nemate točno vrijeme rođenja kontaktirajte nas da objasnimo proceduru kako se to može izračunati PRIJE termina za konzultacije ( to su dva odvojena posla)

PROGRAM  ZA 2019.

  1. KONZULTACIJE  JYOTISHA  ( Vedska astrologija, dijagnostika i korekcije)

♦ ZAGREB JYOTISH KONZULTACIJE OD 13.-17.7.2019.     NAZOVITE 091 5045 369 za svoj termin i adresu ili pošaljite email na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

♦ ZADAR JYOTISH KONZULTACIJE  OD 5. - 7.7.2019.  NAZOVITE 091 5045 369 za svoj termin i adresu ili pošaljite email na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

♦ RIJEKA JYOTISH KONZULTACIJE  8.-11. 7. 2018.  NAZOVITE 091 5045 369 za svoj termin i adresu ili pošaljite email na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 2. PUĐA - VEDSKA OBREDNA SVEČANOST ZA ISPUNJENJE I OBILJE; za zdravlje, napredak i sreću, za lakše i brže manifestiranje želja

♦  PUĐA ZA OBILJE, ZDRAVLJE I SREĆU – VEDSKI RITUAL ZA POVEĆANJE SNAGE MANIFESTACIJE INDIVIDUALNIH  ŽELJA
Pandit Dr. Sati održat će i Puđu - Vedsku obrednu svečanost za Obilje , Zdravlje i Sreću. Modernim rječnikom, Puđa je ISPROBAN I DJELOTVORAN ritualni proces u kojem povećavamo snagu i učinkovitost svoje individualne misli/želje za lakše i brže ispunjenje, kroz grupnu dinamiku svijesti i preciznu strukturu izvođenja. Pandit Sati je Majstor , stručnjak za korektivne mjere Vedske astrologije a to uključuje izvođenje Puđe.

PUĐA U ZADRU JE u petak 5.7.2019. u 19.30 sati u ulici Hrvatskog sabora 28, Ayus Centar

PUĐA U RIJECI  JE u ponedjeljak 8.7.2019.  u 19:30 u Ganesha yoga centru Rijeka, adresa: Korzo 2A/IV kat (ulaz do Ghetaldusa)

PUĐA U ZAGREBU JE u nedjelju 14.7.2019. u 20h, adresa:  Gajeva 38. prizemlje desno, Centar Art of Living ( AOL)

ZA PUĐU PONESITE CVIJET, MIRISNI ŠTAPIĆ; MALO SUHOG I SVJEŽEG VOĆA, ORAŠARKE  ZA NUĐENJE i DONACIJU/DAKSHINA - 50kn po osobi. Sjedi se uglavnom na podu ( bit će i stolica za potrebite) pa ako trebate ponesite prostirku, jastučić i sl. Ponesite i svoju individualnu želju, namjeru koju ćete ponuditi u proces Puđe za lakše i brže ostvarenje. Pozovite prijatelje i članove obitelji :)

PRIJAVITE SE za Puđu na tel. 091 5045 369 ILI  emailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

3. SEMINAR  Pandit Dr Satija i ljetovanje  u Centru Harmony na otoku Pašmanu od 28.6.-5.7.2019,  detalje pogledajte na www.harmony.hr  klik na PROGRAMI pa klik na SEMINARI pa klik na : Duboko iscjeljenje i relaksacija kroz Vedske Mantre i obrede (Puđe). Za seminar Pandit Dr Satija na Pašmanu  bukirate smještaj direktno pri Harmony programu. Za goste Harmony programa koji plaćaju smještaj i hranu tamo Seminar Pandit Dr Satija je BESPLATAN!

 HVALA


Biografija:
DrDr. Pt Dinesh Chandra Sati potječe iz Himalayskog sela Jyotir Math-a. To je jedno od četiri najvažnija sjedišta Znanja u Indiji. Ovo Sjeverno sjedište Shankaracharya tradicije, Jyotir Math tradicionalno je dom “Jyotisha” (Vedske astrologije), poznate kao ‘‘oči’’ Veda.
Sada, kao direktor Himalayan Research Instituta, Padit Sati nudi ovo Jyotish znanje, organizira izvođenje Yagyi, uvježbava nove generacije Vedskih Pandita, održava individualne i poslovne konzultacije, te putuje svijetom održavajući seminare i donoseći svjetlo Jyotish znanja ljudima raznih zemalja Zapada.
U doslovnom prijevodu “Jyoti” znači ‘’Svjetlo’’. Veliki Adi Shankaracharya stekao je Unutrašnje Svjetlo ili Svjetlo Prosvjetljenja upravo ovdje i proširio ga kako bi oživio Vedsku mudrost i kulturu diljem Indije.
Jedan od Svetih Majstora – Guru Dev - Majstor Maharishi Mahesh Yogija , Njegova Svetost Svami Brahmananda Sarswati, bio je Shankaracharya ovog Jyotir Math-a i u to vrijeme mu je Dr. Pt Satijev otac bio na usluzi svojim čistim znanjem Jyotisha.
Pt Dr.Sati proveo je najvrijednije vrijeme početka svoje akademske karijere u ovom sjedištu znanja. Pandit Dr. Sati stekao je svoju “ Shastri” titulu u Jyotir Math Vidyalaya. Stekao je “Acharya’’ akademsku titulu( Prve klase) na S. S. B. University, Varanasi. Pandit Dr. Sati obranio je svoj doktorat, (Ph.D) u Jyotishu na Lala Bahadur Shastri Sanskrit Vidyaa Peetham sveučilištu u New Delhiju 2004. godine uz priznanje za svoj istraživački rad, erudiciju i majstorstvo u ovoj drevnoj Vedskoj znanosti.
Kasnije je izabran od Maharishi Mahesh Yogija kao predstavnik i promotor drevnog znanja Jyotisha kako bi oživio Vedsku mudrost širom svijeta. Do danas je Pandit Dr. Sati posjetio mnoge zemlje svijeta uključujući USA, Nizozemsku, Veliku Britaniju, Njemačku, Francusku, Italiju, Japan, Hrvatsku i kroz zadnjih 15 godina održao je Jyotish konzultacije tisućama ljudi. Tijekom svojih internacionalnih tura podučavao je Jyotish znanost u mnogim centrima znanja, koledžima i sveučilištima kako bi omogućio pojedincima i čovječanstvu ostvarenje maksimalnog materijalnog uspjeha i sreće zajedno s naprednim duhovnim razvojem.