INNER DRUMMING - nova vrsta bubnjarskih tečajeva

Nakon vrlo uspješnog, veselog i produktivnog prvog ciklusa (koji se upravo privodi kraju) veliko mi je zadovoljstvo najaviti novi, 2. po redu ciklus INNER DRUMMING 3-mjesečnog tečaja.

Znači, idemo dalje i još dublje u čaroliju ritma.
Novi 3-mjesečni ciklus započinje u utorak 6.12. te četvrtak 8.12. 2016.

INNER DRUMMING je Integralna Škola Ritma na kojoj se ne bavimo klasičnim zapadno-afričkim djembe ritmovima, kakve sam neprekidno podučavao više od 15 godina. Ovaj tečaj je posebno strukturiran s ciljem da - s jedne strane - osvijestimo uspavani unutarnji ritam, naučimo se slušati i vanjskim i unutarnjim uhom, te da naučimo doživljavati zvuk, ritam i vibraciju na dubljim i finijim razinama, a - s druge strane - da savladamo sve one neophodne osnove i razumijemo samu strukturu ritma kako bi dublje uronili u njegovu srž i bolje se povezali s njim, i da se upoznamo sa različitim tehnikama sviranja, različitim ritmovima, udaraljkama i stilovima glazbe (poput rocka, soula, funka, bluesa, sambe, razl. etno ritmova itd.) – a sve to kroz zabavu i ugodno zajedničko druženje.

Na INNER DRUMMINGU ćemo nastojati naučiti, razumijeti i integrirati sve one stvari koje čine zajednički paket zvan sviranje –osjećanje, slušanje, ritmika, koordinacija, tehnika, dinamika i kreativnost. Ideja ovog tečaja je da svatko uspije naučiti kako da samostalno svira, bilo za sebe, bilo na tulumu ili u bendu.

Neobično se veselim podijeliti svoje 35-godišnje sviračko znanje i iskustvo sa svima vama i uživati u zajedničkoj čaroliji ritma.

Zato na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na ovom jedinstvenom tečaju i prijavite se još danas.
Napomene: 
- Za tečaj je poželjno imati vlastiti djembe - ali nije uvijet.
- Termin za početnu grupu bit će ovisno o dogovoru (utorkom od 20-22 ili četvrtkom od 18-20 sati)
- Napredni stupanj će kao i do sada biti u dvije grupe: jedna grupa utorkom od 18-20 sati, a druga grupa četvrtkom od 20-22 sata 
Srdačan pozdrav i
neka Ritam bude s vama!
Krešimir Oreški

Voditelj tečaja: Krešimir Oreški
Mjesto: DRUM-TI-DAM Centar – Vlaška 81 a (u dvorištu)
Trajanje: 3 mjeseca (12 dvosatnih termina)
Cijena: 850 kn u cijelosti na početku tečaja
             ili 320 kn mjesečna rata

Info i prijave: 095 198 99 15 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...


♦