VatrePlam&BubnjaBam

Stojim na Zemlji
Pozivamo vas na bivanje i intuitivno muziciranje u krugu oko vatre na Šestine landu.
Nudimo kombinaciju, čarobnu formulu koja nam pomaže da se stoplimo, povežemo sa sobom i drugima, prepustimo trenutku koji teče i živ je.

Formula se sastoji od:
* Vatre unutar prekrasnog kruga za plesanje i sjedenje…..
* Mnoštva instrumenata koje vas zovu da ih dirate
* Potpore od vrsnih muzičara
* Hrane fine: krumpiri iz vatre i pita od povrća s CBD-om
* 100% kakao sa rižinim mlijekom

Objašnjenje formule:)
Kada se vatra upali te počne lagano pjevušenje i bubnjanje aktiviraju se genetska sjećanja na stanje mira, blagostanja, zajedništva i sreće koja su postajala u primarnim zajednicama naših predaka. Mi smo društvena bića koja svoju puninu pronalaze u bivanju s drugima.

Glazba nije privilegij profija nego osnovna potreba i pravo svakog. Sve je u ritmu: otkucaju naših srca, prirodni ciklusi, kretanje planeta oko sunca. Svatko može bubnjati, svatko može pjevati. Nema melodije koja se mora naučiti, nema ritma koji se mora sljediti. Ritam je u nama, melodija je u našim žilama. Samo im treba siguran prostor da pronađu svoj put prema van.
U krugu njegujemo nenasilnu komunikaciju jer smo iskusili da ona je baza za iskrenu komunikaciju i otvoreni prostor za svakog da se izrazi.

Zemlja pod nogama, vatra ispred nas, nebo iznad, daju naši čakrama priliku za resetiranje i neki novi spin. Otvaraju nam se srčana i krunska čakra jer se osjećamo sigurno i zaštićeno. Taj osjećaj sreće i društvene prihvaćenosti i priznanja baš takvi kakvi jesmo je osnova za stanje samo izlječenja psihe i stanica tijela.

U svemu nam pomaže CBD ulje od industrijske konoplje koje potencira opuštanje tijela i komunikaciju između stanica. Ulje nema psiho aktivni učinak i potpuno je sigurno. Kakao pomaže da nam se otvore srdašca…..
Povezati se kroz glas sa našim precima koji su 10000 godina disali prije nas, osjetiti toplinu svemoćne vatre koja čisti misli i strahove, pogledati u zvijezde i postati svjesni da iznad svakog od nas nema nikoga. Ni direktora, ni roditelja, ni države…Nema mene izvan mene!….. To je suština VatrePlama&BubnjaBama:)

VRIJEME: subota 27.6.2020. okupljanje je od 18:30 h
Bubnjanje, pjevanje i plesanje od 19 h do 22 h. (Tiho do 24)

MJESTO: Šestine land, Šestinski vrh 67, Zagreb (*upute na kraju teksta)

DONACIJA: 100 kn.

Ovaj puta sudionici prvog Plama koji se desio u siječnju 2019. g. koji su s nama doslovce probijali led na - 16, ne trebaju dati donaciju:)

DOBRO JE PONJETI:
* Bubnjevi, zvečke, šuškalice i slično
* Obavezna odjeća/obuća/oprema za grbave/prirodne varijante
* Dekice, karimati i sl. su od pomoći da vam bude ugodno
* Ako bi nešto drugo jeli/pili

Prijave obavezne: Dana: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 098 701029

Ovaj vatreno-muzički krug drže (kruže) Dana Krhlanko, Valent Samardžija i Ervin Omerović.

Instrumentalist i producent Valent Samardžija surađivao je kao glazbenik i producent na projektima: Soul Fingers, Con Fusion, Kontrapunkt, LessThanAMinute, Tobogan, Generation81, Mavi kan, NT Wave, GuDigiGu, MIMO, Vibrabox, Intubeat. Dobinik je nagrade Porin za najbolju instrumentalnu izvedbu. Glavni interes mu je intuitivno sviranje.

Dana je arhitektica i domaćica Šestine land-a. Arhitekturom se bavi na sebi svojstven način, otvarajući prostor klijentima za pomake, unutrašnje i vanjske. Uz rad u Arhimagu, svojoj firmi, godinama se educira i prakticira: ples Pet ritmova, Movement Medicine, Vastu znanost, Jyotish, Svetu geometriju, Shamanic heart healing, Sistemske konstelacije. ( www.danakrhlanko.com )…..Razvoj Šestina landa je njen životni san i dobrodošli ste da budete dio tog sna!

Ervin je uzgajivač biodinamičke konoplje, poznavalac prirode i njenih procesa, materijala za gradnju i alata za oblikovanje. Promatranje biljnog i životinjskog svijeta na Maanju njegova je ljubav. Preživljavanje u prirodi mu je specijalnost i garancija da nitko neće ostati gladan, štoviše da će na stolu biti raznolikih gljiva, šumskih plodova i samoniklog jestivog bilja netom ubranih na tajnim lokacijama šume. Talentirani pjevač intuitivnih i sevdah napjeva, slikar, kipar...

Šestine land je imanje u gradu koje njeguje kvalitetu prirodnosti i životnosti. Ideja imanja je da kroz neposredan kontakt sa biljčicama, vatrom, zemljom…. te drugim ljudima u tom okruženju, osjetimo bliskost, povezanost, istinsku radost... Kroz razne programe (VatrePlam&BubnjaBam, uDRUŽI se s biljkom, Konstelacije na otvorenom, Večeri slavenske mitologije….….) moguće je biti dijelom ove žive priče.

Uputa za dolazak do Šestine landa:
* Autobusom linija Mandaličina-Vrhovec 129: http://www.zet.hr/UserDocsImages/voznired/129.pdf
Izaći na zadnjoj stanici pa lagano lijevo 200 m. Nakon zadnje kuće prije račvanja na lijevoj strani, nalazi se Šestine land - plavi stupovi i žičana ograda, ulaz na kraju.
* Autom najjednostavnije preko Vrhovca ravno u brdo do zadnje stanice busa pa lagano lijevo 200 do račvanja 3 ceste. Šestine land se nalazi na račvanju sa lijeve strane, plavi stupovi i žičana ograda, vrata su na kraju ograde.
* Na imanju postoje dva puta za silazak od ulaza. Preporučamo put pod nazivom Siim-Taam, blaži, serpentinasti put- putokaz na ljevo nakon početnih stepenica. Put Wheeeee je baš strm…..

https://www.facebook.com/events/1152905761726993/