Početni tečaj sviranja didgeridoo 2013

Uskoro kreće još jedan početni tečaj sviranja didgeridoo-a, tradicionalnog aboridžinskog instrumenta, što je odlična prilika za sve one koji žele upoznati najstariji puhaći instrument, ali i za one koji žele produbiti svoje početno znanje. U tri termina po dva sata kroz jednostavne vježbe sviranja naučiti će te kako:
- proizvesti osnovni ton,
- svirati alikvotne tonove,
- savladati načine cirkularnog disanja,
- koristiti glas u sviranju te
- osmisliti i uvježbati jednostavnije ritmove na didgeridoo-u.

 Voditeljica tečaja je Pupi, jedna od rijetkih didgeridoo sviračica. Sviranjem i proučavanjem načina sviranja didgeridoo-a bavi se zadnjih sedam godina, a do sada je pohađala radionice mnogih poznatih didgeridoo svirača kao što su: Dubravko Lapaine (Hr), Ondrej Smeykal (Cz), Gauthier Aube (Fra), Lies Beijerinck (Niz), Andrea Ferroni (Ita), Martin O'Loughlin (Ita), Ilario Vannucchi (Ita). Tokom godina održala je nekoliko samostalnih i grupnih radionica, organizirala nekoliko didgeridoo koncerata, te aktivno sudjeluje u promicanju didgeridoo kulture u Hrvatskoj.

Tečaj će se održati 19., 21. i 26. ožujka u terminu od 17 do 19 sati u prostoru Studio D'Yvaine, Ozaljska 82.
Cijena tečaja: 250 kn

Vlastiti instrument nije potrebno imati!

Prijave su obvezne na 091/5049734 (Pupi) ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.