Biološki uzgoj povrća i voća - VIKEND U KUĆI SUNCA

Neizmjerno nam je zadovoljstvo po prvi puta ugostiti predivno biće, Ljiljanu Posavec iz Varaždina, autoricu knjige “SLOBODNA VOLJA – ključ za ispunjenje i osobno uzašašće“, koja će predstavljanjem svoje knjige također progovoriti i, sa svima nazočnima, podijeliti svoje iskustvo i putovanje od življenja sa raznim bolestima do buđenja svijesti i načina na koji danas živi novu sebe.

Vikend program započinje u Petak, 05.06. u 19.30h, promocijom knjige “SLOBODNA VOLJA ključ za ispunjenje i osobno uzašašće“, autorice Ljiljane Posavec. Promocija je ujedno i uvod u radionice koje će se održati u subotu i nedjelju. ULAZ SLOBODAN

Program se nastavlja u Subotu, 06.06. u 10h

Radionicom pod nazivom „ Biološki uzgoj povrća i voća“

na kojoj će Ljiljana podijeliti svoja znanja i iskustva svojeg skoro 40godišnjeg bavljenja biološkim uzgojem te na koje je sve načine posvećenost toj aktivnosti utjecala na njeno zdravlje, odnose i mnoge druge promjene na emotivnom, mentalnom i duhovnom planu.

Nakon radionice svim sudionicima će u 13h biti poslužen proljetni VEGE ručak nakon kojeg se u 15h (do 17) program nastavlja temom „Transformacija Planete Zemlje i naše individualno Uzašašće“ gdje će se Ljiljani Posavec, sa svojim iskustvom, pridružiti i Hermina Grbac.

Tu će se progovoriti o Univerzalnoj istini koju svi trebamo usvojiti, a to je da je planet Zemlja živo biće i sada prolazi kroz transformaciju, proces koji ona ciklički obavlja.

Unazad nekoliko godina pokrenuo se nezaustavljiv proces kojim se Planeta Zemlja sama regenerira te uzdiže na višu vibraciju postojanja i dosad se nije nikad dogodilo da cijeli planet počinje živjeti u višoj vibraciji zajedno sa svim bićima na njoj. Svi koji danas žive na njoj, moć će iskoristiti taj Zemljin preobražaj i energije za vlastito prosvjetljenje tijekom te promjene.

Unazad nekoliko godina Schumann-ova frekvencija porasla je od uobičajenih 7,83 Hz na frekvencije preko 40Hz tako da je 07.12.2019. bilo izmjereno čak 158 Hz. Upravo ta visoka vibracija i nama ljudima omogućuje da pročistimo svoje tijelo i uskladimo se s Planetom. Dana nam je prilika da se prebacimo iz svijesti uma u svijest srca.

Važno je napomenuti da će ovdje biti govora i o simptomima same transformacije kod nas ljudi te o promjenama koje je nužno napraviti kako bi se što više ublažio ili olakšao sam proces.

U Nedjelju, 07.06. u 10h „Krećemo od nule“ sa Herminom Grbac, tako što se posvećujemo Direktnom upoznavanju sebe kroz trenutno iskustvo bez bavljenja životnim pričama već upoznavanju onog što uistinu jesmo ispod svih etiketa i maski naše osobnosti. Poznavanje sebe je prioritet jer predstavlja jedini čvrsti temelj za zdrav, sretan i dugovječan život.

Nakon pauze za ručak kao i prethodnog dana radionicu nastavljamo u 15h uvodom u Yoga Tantru pomoću koje se, nakon upoznavanja svoje srži, vraćamo svijetu osjetila i otkrivamo svoj pravi odnos sa svime što nas okružuje. Neke od posljedica ove radionice su postepeno smanjenje stresa, briga, strahova te promjene na fizičkom tijelu kao i u okolini, na poslu i u obitelji.

Program završava u 17h.

VAŽNO
ZBOG TRENUTNE SITUACIJE OGRANIČEN JE KAPACITET RADIONICA NA SAMO DESETAK LJUDI!
MOLIMO VAS DA REZERVIRATE MJESTO UNAPRIJED ! KONTAKT I INFO
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel. 095 817 0767

Troškovi radionica:
Petak free
Subota 250kn (ručak u cijeni)
Nedjelja 250kn (ručak u cijeni)
Oba dana zajedno 400 kn (s obrocima u cijeni)
Radio emisije sa Ljiljanom Posavec 

ČITATELJI O KNJIZI:

Božica Zajec ….t;Na mom putu spoznaje izredale su se mnoge knjige mnogih autora….neke su prošle kraj mene poput povjetarca, neke su poput oluje čistile moje predrasude, spuštale me i dizale te bacale o hridi…Sve su ostavile trag na mom putu spoznaje, ali Vaša knjiga Ljiljana "Slobodna volja" definitivno je zauzela posebno mjesto na mom putu kao i u mom srcu jer je povezala sve moje dosadašnje spoznaje u jednu cjelinu te iskristalizirala sve ono što je još bilo mutno i nejasno, te tako postala moj putokaz ka osobnom uzašašću…to je kao kad slažete puzzle pa vam jedna puzzla nedostaje, a onda Vam je Univerzum na svoj način isporuči
Moram priznati da je to prva knjiga našeg autora te tematike koja me oduševila i zbog koje sam neizmjerno ponosna. BRAVO Ljiljana;

Yasmina Buweden:…. ;Prošli tjedan sam pročitala knjigu koju je početkom 2020 napisala Ljiljana Posavec. SLOBODNA VOLJA. Ako želite priručnik što i kako danas, to je upravo ova knjiga. Suvremen, s jedne strane lako čitljiv a s druge odiše kompetentnošću proživljenog iskustva i primijenjenog stečenog znanja. Jako dobar vodič prema ostvarenju. Nas dvije smo
se upoznale 2015. Danas, pet godina kasnije, od mene: Bravo i Hvala. SLOBODNA VOLJA je ušla u najuži krug mojih radnih knjiga, uz neke pisane prošlih stoljeća. Univerzalno znanje i mudrost su trajne i prenosive vrijednosti.;

Izidora Kovač:….;Nedavno sam dobila priliku upoznati ovu izuzetno zanimljivu ženu koja mi je nesebično ispričala svoju priču i uručila svoju knjigu "SLOBODNA VOLJA ključ za ispunjenje i osobno uzašašće." Kako sam odgajana kao ateist teško mi se poistovjetiti s riječi božansko i knjiga mi je kompleksna. Čitam je ponovno i shvaćam da su njeno božansko i moja energija isto i koliko su nam životni putevi slični, barem oni koje sam dosad doživjela.
Knjiga je drukčija, ali traži da je se čita polako i više puta kako bi razumjeli spisateljicu, knjigu i sebe. Preporučam je svakom u potrazi za osobnom srećom, ljubavi, slobodom i mirom.;

Irena Coha:...;Predivna knjiga o aktualnim događajima na Zemlji. Osjeća se da autorica živi ono što piše. Vrlo jednostavno i čitljivo da bi doprijelo do što većeg broja ljudi. Sve nas potiče na promjene. Krajnje je vrijeme da si iskreiramo život kakav želimo.; 

Biološki uzgoj povrća i voća

Biološkim uzgojem povrća i voća započela sam prije gotovo 40 godina nastojeći za sebe i svoju obitelj uzgojiti povrće bez ikakvih kemikalija. Danas to postaje nužnost ukoliko se želimo odgovorno ponašati i prema sebi i svom zdravlju ali i prirodi i cijeloj Planeti. Moglo bi se reći da je uzgajanje povrća i voća na biološki način zapravo stil života gdje mi živimo u potpunoj harmoniji s prirodom i na taj način pomažemo i Planeti da održava sklad u sebi.
Tu je riječ o obrađivanju zemlje po pravilima prirode uz pomoć prirodnih sredstava te bez upotrebe bilo kakvih otrova i umjetnih gnojiva. Taj je način obrađivanja vrta prvi korak ka poboljšanju odnosa sa prirodom i njenom zaštitom. Kroz sam rad svaki će pojedinac s vremenom naučiti sve što mu je potrebno za život, tako da se najbolji osobni rast ostvaruje radeći u bio vrtu. Naš nas bio vrt bogato nagrađuje za sav trud i provedeno vrijeme u njezi bilja i zemlje. Pritom svatko nauči promatrati prirodu pa uoči mnoge tajne prirode i sva mala čuda koja su nam i mogla proći nezapažena ako ne bi bili u vrtu. Radeći u vrtu učimo se strpljenju i to je najveći uspjeh ukoliko svojim primjerom potaknemo mlađe generacije na aktivnost u njemu. Naš nam bio vrt uvijek uzvraća najljepšom mjerom, na zadovoljstvo cijele obitelji jer nas snabdijeva prvoklasnim svježim povrćem i voćem tokom cijele godine. Svojim aktivnostima u vrtu mi se neprimjetno rekreiramo na svježem zraku i tako si jačamo zdravlje.
Zato je bio vrt oaza mira gdje čovjek uči kako funkcionira priroda pa mu se pruža prilika da za osobni napredak kroz druženje sa biljem. Naše unutarnje zadovoljstvo naša je najveća nagrada za uloženi trud. Zato ću, nadam se, uspjeti svojim iskustvom motivirati mnoge od vas da se i sami odvažite i napravite svoju prvu gredicu i tako se povežete sa prirodom.

VAŽNO
ZBOG TRENUTNE SITUACIJE OGRANIČEN JE KAPACITET RADIONICA NA SAMO DESETAK LJUDI!
MOLIMO VAS DA REZERVIRATE MJESTO UNAPRIJED ! KONTAKT I INFO
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel. 095 817 0767

Troškovi radionica:
Petak free
Subota 250kn (ručak u cijeni)
Nedjelja 250kn (ručak u cijeni)
Oba dana zajedno 400 kn (s obrocima u cijeni)