Pjevanje za sve uzraste

Individualni satovi

Glas je najkreativniji i najstariji glazbeni instrument koji ima veliku snagu i utjecaj na nas same i na našu okolinu.

Urođene kvalitete glasa odražavaju naš spol, stas, karakter i našu jedinstvenost. Kako kročimo kroz različite životne faze sazrijevanja njegove kvalitete se mijenjaju. Radeći na glasu kultiviramo ga te on poprima snagu, jasnoću, sonornost i veći opseg.
Pomoću njega se možemo potpuno relaksirati i transformirati.

Iako svi imamo glas, da bi ga uspješno koristili u pjevanju, potrebno ga je kultivirati. Učimo tehnike disanja, vokaliziranja, pravilnog izgovaranja te kroz niz zanimljivih vježbica dolazimo do cilja.

Postoje dva osnovna načina pjevanja; najomiljenije je solističko,a u posljednje vrijeme popularno je i zborsko.
Individualni satovi pjevanja odvijaju se samostalno, obuhvaćaju sve dobne skupine u trajanju od sat vremena.

IVANA NOVAČIĆ-profesor pjevanja
diplomirala je na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu na odjelu za Glazbenu kulturu, te na odjelu za solo-pjevanje. Usavršavala se kod zvučnih solističkih imena , surađivala je sa mnogim renomiranim dirigentima i orkestrima te je sudjelovala u nizu praizvedbi. Koncertira po cijeloj Hrvatskoj, SAD i Italiji. Gostovala je u Osječkoj i Zagrebačkoj operi, te sudjeluje u nizu praizvedbi djela svoga supruga. Već niz godina priređuje solističke recitale i pedagoški radi sa djecom i odraslima.

Članica je „Hrvatskog društva komornih muzičara" i «Hrvatskog društva glazbenih umjetnika». Dobitnica je "Rektorske nagrade".

Cijena jednog sata je 120 kn.

„Phonos"Udruga ljubitelja zvuka
Kustošija

Info i prijave na mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mob. 091 9713 156