HRVATSKA VASTU ŠKOLA

HUPED sa ponosom predstavlja niz opširnih tečajeva koji Vas uče o teoriji i praksi Vastu Shastre – znanosti o življenju u skladu s prirodom i njezinim zakonima.

Predavač: Vastu shastri i alkemičar prostora Branko Lovrenčić
Organizator i mjesto održavanja: HUPED, Kosirnikova 80, 10000 Zagreb
Pojedina predavanja će se održavati i na drugim lokacijama.
Termin održavanja OSNOVNOG VASTU TEČAJA: 02, 03. i 04. listopad 2015.g.
(petak s početkom u 17h te subota i nedjelja s početkom u 10h)

Što je Vastu?

Moglo bi se reći da je Vastu otac Feng Shui-a.
Kada je Buddha bio protjeran iz Indije, Kinezi su ga objeručke prihvatili, zajedno sa svim njegovim znanjem i spoznajama. Jedno od tih znanja bilo je Vastu. Kinezi su to znanje pojednostavnili, prilagodili svom načinu razmišljanja i nazvali ga Feng Shui.
Zbog toga su izostavljena mnoga znanja koja se mogu pronaći samo u originalnom Vastu-u.
Ukratko, Vastu Shastra je skup zaboravljenih znanja koja Vam pomažu da prepoznate snažne utjecaje prostora u kojem živite, te naučite kako stvoriti ravnotežu koja će Vas učiniti sretnijim, zadovoljnijim i sa manje ograničenja.
Ta znanja su bezvremenska i primjenjiva u našem ubrzanom načinu života.

Za koga je Vastu početnički tečaj?

Tečaj je idealan za domaćice, radnike, umirovljenike, građevinare i nezaposlene mlade ljude koji žele ponovnim otkrivanjem zaboravljenog drevnog znanja uroniti u "mističan" svijet, stvoriti prekrasan hobi, osamostaliti se i postati profesionalci koji svojim znanjem usrećuju svoje klijente, stvarajući im blagostanje, zdravlje, ljubav i prosperitet.
Vastu tečaj za početnike možete pohađati bez prethodnog znanja. Na tečaju će se koristiti samo osnovni, jednostavni i uobičajeni nazivi iz srednjoškolske fizike, matematike, geometrije, kemije, geografije i biologije - bez stručnih naziva. Budući da se sve objašnjava naučnim činjenicama i praktičnom logikom, Vastu tečaj isključuje praznovjerje i mistične sile.

Kolika je cijena tečaja?

Cijena početničkog tečaja je 2300kn.
Ako se uzme u obzir da jednu Vastu analizu prostora možete naplatiti minimalno 750 kn, a osobnu analizu 200 kn, a Vi ćete od svake trebati napraviti barem 3, uz malo Vašeg truda da pronađete klijente, možete brzo vratiti taj novac, ili čak zaraditi samim sudjelovanjem na tečaju.

Što dobivam za taj novac?

  1. Naučite kako u praksi analizirati i korigirati prostore po Vastu principima.
  2. Naučite vršiti osobne analize, te kako pomoću 7 ljekova djelovati na svoj i klijentov životni tijek u skladu sa slobodnom voljom.
  3. Naučite kako koristiti 30% najdjelotvornijih Vastu metoda i korektivnih “alata”, kao što su Yantre, piramide, mantre, boje, metali, kristali… Time možete popraviti i do 70% uočenih grešaka, i to bez rušenja i adaptacije postojećeg objekta
  4. Kroz cijeli tečaj voditi će Vas vrhunski mentor koji će Vam pomagati u svakom koraku, te će Vam biti besplatno dostupan za konzultacije sve dok ne dovršite te projekte.
  5. Kao poklon dobivate 4 Vastu kompasa koji će Vam pomoći pri analizi prostora u vrijednosti od 400kn.

Vastu kao hobi

Vastu tečaj uči Vas kako kreirati skladne i balansirane domove i urede bez rušenja i adaptacije. To znanje možete jednostavno primijeniti u bilo kojem prostoru. U najmanju ruku, Vastu Vam može pomoći da uz vremenom dokazane metode i alate svojoj obitelji i prijateljima pomognete iskusiti snažnu vezu između čovjeka i prirode. Vastu tečajeve možete polagati bez obzira želite li se profesionalno njime baviti.

Vastu kao zanimanje

Za one koji traže ispunjujuću karijeru koja pozitivno utječe na živote Vaših klijenata, stvarajući im blagostanje, zdravlje, ljubav i prosperitet.
U prostorijama HUPED-a 18, 19. i 20. Rujna 2015. održava se Vastu tečaj za početnike. Tečaj održava Vastu Shastri Branko Lovrenčić.
Kliknite OVDJE za više informacija.

O predavaču

branko-mBranko Lovrenčić je probuđeni učitelj duhovnih tehnika Reikija, meditacije i Vastua te dugogodišnji član HUPED-a.

Od početka 1988. pa do 1991 g. učio Usui Reiki i radiesteziju kod Martine Hahn u Stuttgartu. 1991 dobiva inicijaciju u Reiki Master - Teacher te počinje samostalan rad kao terapeut.
Dalje usavršavanje je slijedilo postizanjem stupnja Majstora Tibetanskog Reikija 1994.
Inicijacijom u Shurat Shabd Yogu kod Sant Rajinder Singha, a 1995. g. inicijacijom u Syudarshan Kriya Yoga tehniku kod Sri Sri Ravi Shankara počinje njegov interes za Yogu i meditaciju.
1998. g. se počinje interesirati za Feng Shui i gradi svoju kuću po tim pravilima.
1999. prima inicijaciju od Supreme Master Ching Hai te uči povezivati Reiki, bioenergiju i tradicionalnu kinesku medicinu kod svjetski poznatog crnogorskog bioenergetičara Muharema Memovića.
2000. Postaje majstor Karuna Reikija II kod Franje Trojnara
2001. Postaje Kundalini Reiki Majstor 9. stupnja kod Stefana Kammerhofera
2002. majstor Tachyon tehnike 9. stupnja, a iste godine i majstor Etheric-Crystals 12. stupnja i majstor 3. Golden Reikija kod Ole Gabrielsena
2002. završio dva stupnja Vastua kod Dinka Bilića iz Virovitice - opunomoćenika za Hrvatsku od Veden-Akademie iz Njemačke. Nakon toga kompletirao školovanje u Veden-Akademie u Njemačkoj pod osobnim vodstvom Marcusa Schmiekea. Nazadovoljan stečenim znanjem, magisterijem i doktoratom školovanje nastavlja (ponovno sve ispočetka) kod Sri Kaleshware. Radi nekoliko godina u praksi i nastavlja studij kod Vastu Guru Khushdeep Bansal​a​.
Ukupno školovanje Vastua traje već više od 13 godina i još se nastavlja.

vastu purusha mandala