Primjena akcijskih tehnika u savjetodavnom radu

Primjena akcijskih tehnika u savjetodavnom radu iskustveno-edukativna radionica u organizaciji Centra za psihodramu

Akcijske tehnike - zajednički je naziv za tehnike koje se temelje na odigravanju scena/situacija te igranju i analizi uloga kako bi dobili nove odgovore na stare situacije/probleme i prave odgovore na nove situacije. U neposrednom radu s ljudima omogućuje onima koji ih koriste fleksibilniji i kreativniji pristup klijentu/klijentima, a kod klijenata potiču razvoj kroz razvijanje i istraživanje novih uloga i vještina, učenje kroz akciju koje aktivira obje hemisfere mozga, te jačanje spontanosti kao preduvjeta kreativnosti i spremnosti za promjenu.

Upravo zbog svoje prilagodljivosti te velikog edukacijskog i terapijskog potencijala, akcijske tehnike često se koriste u terapijskom, obrazovnom i organizacijskom kontekstu kao tehnike individualnog i grupnog treninga, savjetovanja, osobnog razvoja i medijacije.
Više informacija o psihodrami i Centru za psihodramu možete pronaći na našim stranicama - www.centar-psihodrama.hr

Ova je radionica namijenjena osobama koje žele povećati svoje osobne i profesionalne kompetencije u neposrednom grupnom i individualnom radu, kao i svim osobama koji rade s ljudima. Posebno je namijenjena psiholozima, psihoterapeutima, socijalnim pedagozima, socijalnim radnicima, psihijatrima, pedagozima i voditeljima ljudskih resursa.
Stručnjacima koji će sudjelovati na radionici biti će dodijeljeni bodovi jer je radionica prijavljena na bodovanje Hrvatskoj psihološkoj komori, Hrvatskoj liječničkoj komori i Hrvatskoj komori socijalnih radnika.

Broj mjesta je ograničen, prijave se primaju do 20.01.2016.
Radionica će se održati 23. i 24.01.2016. u prostorijama Centra za psihodramu, Trg žrtava fašizma 3, kat 3.
Subota: od 10 do 18 sati Nedjelja:
od 10 do 17 sati

Cijena radionice iznosi 750 kn.
Za uplate do 01.01.2016. odobravamo 20% popusta.
Cijena s popustom iznosi 600 kn.
Ukoliko organizator radionice otkaže radionicu, vraćamo već uplaćenu kotizaciju.
Za otkazivanje prijava do 01.01.2016. vraćamo ukupni iznos uplaćene kotizacije.
Za otkazivanje prijava do 10.01.2016. izvršit ćemo povrat 50% uplaćenog iznosa kotizacije.
U slučaju otkazivanja prijave nakon 10.01.2016. ili ne dolaska na radionicu, uplaćeni iznos kotizacije ne vraćamo.

Kako bi potvrdili svoje mjesto na radionici, molimo vas da se prijavite putem maila na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nakon vaše prijave dobit ćete mail potvrde s podacima za uplatu.
U mailu obavezno navedite:
• Ime i prezime
• Godina rođenja
• Radno mjesto
• Obrazovanje
• Dosadašnje edukacijsko iskustvo
• Telefon/Mobitel
• Mjesto prebivališta
• Email

Voditelji radionice:
Ivana Jurić
Ivana je dječji i klinički psiholog, voditelj i trener psihodrame, ECP. Ona je iskusan individualni i grupni psihoterapeut, voditeljica edukacijskih radionica za roditelje i odgojitelje (učitelje). Uključena je u rad s odraslim osobama, adolescentima i djecom. Dopredsjednica je i jedna od osnivača Centra za psihodramu (stručne udruge osnovane s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja psihodrame kao psihoterapijske i edukativne metode u Republici Hrvatskoj). Završila je petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu prema međunarodnom program koji je akreditiran od strane EAP-a (European Association for Psychotherapy) i FEPTO-a (Federation of European Psychodrama Training Organisations). Kontinuirano je uključena u usavršavanja iz dječje integrativne psihoterapije (dječje psihodrame i terapije igrom kroz tehniku "Test svijeta"), transgeneracijske terapije, kognitivno-bihejvioralne terapije itd. Vanjski je suradnik na studiju psihologije (Hrvatskih studija), kolegij Psihoterapijski pravci i intervencije. Pokrenula i jedna je od urednika psihoterapijskog časopisa – "Double" – časopisa za psihodramu, sociodramu i sociometriju. U privatnom životu je supruga i majka troje djece, a u slobodno vrijeme se izražava kroz fotografiju, biciklizam i ples.

Vedran Korušić
Psihodramski psihoterapeut, dječji integrativni psihoterapeut, ECP, asistent trener Centra za psihodramu. Završio je petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu i četverogodišnju edukaciju za integrativnog dječjeg psihoterapeuta pri Udruženju za dečiju integrativnu psihoterapiju. Certificirani je play terapeut. Predsjednik i jedan od osnivača Centra za psihodramu. Član je predsjedništva Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske, programsko-organizacijskog odbora konferencije Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske, te organizacijskog odbora 22. kongresa Europske asocijacije za psihoterapiju u Zagrebu 2016. Član je Udruge za integrativnu dječju psihoterapiju – UPSI. Vanjski suradnik Ministarstva pravosuđa na programu psihodramskih radionica u Odgojnom zavodu u Turopolju. Osnivač i jedan od urednika psihoterapijskog časopisa – "Double" – časopis za psihodramu, sociodramu i sociometriju. Trenutno završava četverogodišnju edukaciju iz Tjelesne psihodramske psihoterapije – Psychodramatic bodywork. Kontinuirano je u procesu psihoterapijske supervizije. Više na www.psihoterapija-psihodrama.com

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: