Afirmacijsko slikanje - motiv: Mandala radionica

Ovom radionicom želim da se izrazite, bez bojazni kako će to izgledati - slobodno.
Koristeći dane predloške i motive, prateći korake, stvarate sliku i izražavate sebe!

Verbalni način komuniciranja i riječi nisu sami po sebi dovoljno precizni da iskažemo sve nijanse naših misli i osjećaja. Osjećaji i stanja bolje korespondiraju s desnom hemisferom mozga (intuitivna) nego s lijevom (analitička, kauzalna) u kojoj se nalazi centar za govor. Stoga je važno upoznati one tehnike koje omogućuju iskazivanje i upoznavanje emocija i stanja putem nekih drugih kanala (a ne samo racionalno- verbalnih). Ekspresivne tehnike nam omogućavaju da putem kreativnih medija i metafora izrazimo vlastite misli, osjećaje i osjete.

Uz kreativno stvaralaštvo, smanjuje se Vaš otpor, lakše prodire u podsvijest i osvještava pojedina osobina, strah ili pak navika koju više ne želite.

Morate potražiti svoju originalnost, izražaj sebe, za to je potrebno komunicirati sa svojom kreativnom stranom.

Učinite to u sigurnom, opuštenom okruženju i idite kući sa slikom 50x50 cm koja će vas svaki dan podsjećati na divan osjećaj koji ste imali stvarajući je!

Prateći jednostavne korake, ponavljajući još jednostavnije motive, napraviti ćete viziju sebe!

Postupak rada: nakon vježbi opuštanja, kojeg dubljeg koraka u vas same, nastavljate s odabirom osnovnih boja i motiva. Gradeći sliku (bojama, scrap papirima, žigovima, šablonama, sprejevima, pastama, gradeći mandalu, izražavate sebe da biste kao finalnu notu, odabrali afirmaciju te je upisivali u sliku!

Pokušajte s nečim ovako slobodnim i vidite gdje će vas odvesti!

Radionica se odvija u prostoru Učilišta u centru grada, Preradovićeva 18, 6.2.2016 od 16-18:30

Cijena radionice sa svim materijalima je 145 kn.
Plaćanje na po četku radionice ili uplatom na račun.
Rad u malim grupama.

Plaćanje se odvija na početku radionice (dobijete račun na licu mjesta) ili unaprijed uplatom na račun prema sljedećim podacima (dobijete račun na email ili pri prvom susretu):
OMNES ARTES D.O.O., TURININA 2, 10000 ZAGREB
IBAN: HR3524840081105445863
OPIS PLAĆANJA: Afirmacijsko slikanje mandala
POZIV NA BROJ ODOBRENJA: Vaš OIB ili ostavite praznim, a javite na mail da ste uplatili
IZNOS: 145,00 kn

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mob: 091 554 2020

SueRadionicu vodi
Tečaj vodi Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u vođenju radionica, kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama. Svoj profesionalni rad usmjerila je na poticanje kreativnosti i osobnog rasta. Još od studentskih dana kreće u potragu za vječitim odgovorima na pitanja o životu, sebi; od yoge, do konstelacija, raznih vježbi koje se tiču spoznaje sebe u tijeku profesionalnog obrazovanja te otkriva brojne self help knjige kao i "Umjetnikov put" te se prepušta kreativnom stvaralaštvu i otkrivanju dijelova sebe za koje nije ni znala da postoje. Do danas je savladala mnogobrojne kreativne i hobističke tehnike te ih u radu kombinira s poznavanjem socio-psiholoških vještina i metoda te kognitivnih vježbi. Suosnivačica je Omnes Artes d.o.o.-a, putem kojeg vodi kreativne radionice i druge projekte. Trenutno su joj najveći interes spoznajno kreativne radionice; podrazumijevaju kombinaciju kognitivnih, socio pedagoških i kreativnih metoda kojima sudionici radionica bez otpora dolaze do spoznaja o vlastitom načinu razmišljanja, barijerama koje ih koče te uvode nove obrasce razmišljanja. Posebice joj je veliko zadovoljstvo, ljudima koji nisu primili kist il napravili nešto kreativno još od djetinjstva, omogućiti da se odvaže i ponovno osjete zadovoljstvo i radost koje kreativno izražavanje donosi.

OMNESARTES