RADIONICA CRTANJA FRAKTALA - Snježana Moskalj

Crtanje fraktala je nova metoda art terapije koju je 1991. godine osmislila ruska klinička psihologinja Tanzilija Polujahtova, a temelji se na spontanom crtanju linije i bojanju. Fraktalni crtež koji crtamo po određenim uputama predstavlja naš život koji se sastoji od mnogo dijelova, a svi oni čine cjelinu. Njegova posebnost je u mogućnosti iz nacrtanog vidjeti svoje unutarnje stanje, te isto korigirati linijama i bojama unoseći sklad u svoj život. Kroz igru boja ulazimo u aktivnu meditaciju i otvaramo se novom kreativnom pristupu životu.

Metoda crtanja fraktala ima velike blagodati na ljudski život; smanjuje stres, poboljšava zdravlje, povećava vitalnu energiju, potrebu za stvaranjem, otkriva intelektualni i kreativni potencijal, razvija kapacitet za sreću i ljubav prema sebi.

Namijenjena je svima koji žele raditi na poboljšanju kvalitete svog života, a posebno je zanimljiva onima koji pomažu drugima u rješavanju poteškoća. Interesantna je odraslima i djeci, dob, obrazovanje i talent nisu važni za crtanje.

Postoji nekoliko vrsta fraktala: dijagnostički, korekcijski, fraktali podrške, fraktali u paru, ruka zdravlja, umjetnički fraktali, dječji fraktali.

Najava radionica crtanja fraktala OSNOVI PROGRAM
U svijetu fraktala prvo se susrećemo sa osnovnim programom u kojemu polaznici crtaju svoj prvi dijagnostički fraktal, uče pravila crtanja korekcijskih fraktala (terapeutskih), uče o funkciji crte i boje te se okušavaju u analizi svog vlastitog crteža.

Cijeli osnovni program namijenjen je prvenstveno za osobni rast i razvoj, no ujedno je osnova za daljnje napredovanje i mogući rad s drugim ljudima.

Planirani termini radionica u kolovozu i rujnu su:
• RIJEKA: Subota 27.08.2016. Osnovni program (odrasli) od 10 do 18 sati, Theta Centar (Udruga Althaea), Šetalište Andrije Kačića Miošića 8b
• ZAGREB: Subota 17.09.2016. Osnovni program (odrasli) od 10 do 18 sati, Theta Centar (Aero d.o.o.), Starotrnjanska 9b

Snježana-Moskalj

U obje najavljene radionice prolazi se isti program, promotivna cijena za radionicu je 650,00 kn (uobičajena cijena preko 1000,00 kn).

U cijenu je uključen materijal za crtanje na radionici, skripta te konzultacije tijekom crtanja korekcijskog ciklusa.

Prijava za radionicu je obavezna! Prijavljujete se preko e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.najmanje 2 dana prije početka radionice.

Voditeljica programa je Snježana Moskalj, ako imate kakvih upita o samoj tehnici prije prijave, možete joj se javiti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.