NOVI TERMINI! Metoda fraktalnog crteža - Osnovni program I dio u Zagrebu!

Znaš li kako nacrtati autoportret, zatvorenih očiju, jednom neprekinutom linijom?
Kako u crtežu prepoznati svoja ograničavajuća vjerovanja?
Znaš li kako crtanjem korigirati svoje unutarnje stanje?
Dođi na radionicu i saznaj!
Prijavi se odmah i na Osnovni program II dio i uzmi 15% popusta!

?
Rad po Metodi fraktalnih crteža autorice Tanzilije Polujahtove, ruske znanstvenice, kliničke psihologinje i obiteljske terapeutkinje, tijekom kojeg ćeš dobiti informacije o metodi i njenim dobrobitima. Imat ćeš priliku nacrtati svoj prvi dijagnostički crtež i učiti kako se crtaju korekcijski crteži.

Puni naziv metode je Fraktalna metoda analitičke dijagnostike, prognoziranja i korekcije čovjekovog fizičkog i emocionalnog stanja.
Crtanje fraktalnih crteža potiče osjećaj uzemljenja, samopouzdanja, utiče na socijalizaciju, lakšu komunikaciju i oslobađanje kreativne energije.
Brojne studije i klinički testovi potvrđuju terapeutske učinke, brže oporavljanje od bolesti, lakše podnošenje svakodnevnog stresa, lakše pokretanje procesa samoregulacije emocija i balansiranja.

Fraktalni crtež se izvodi zatvorenih očiju, a čovjek crtajući ga u njega prenosi svoja unutarnja stanja, vjerovanja, ograničenja ali i potencijale. Autorica je razvila ključ kojim dešifriramo dijagnostički crtež, otkrivamo područja gdje je pojačani stres a gdje leže potencijali te da li su ti potencijali realizirani. Potom ako želimo otvoriti te potencijale, korigirati stanja i emocije crtamo ciklus korekcijskih crteža prema točnom rasporedu i pravilima uz praćenje mentora.

Metoda je namijenjena svima koji žele poboljšati kvalitetu vlastitog života, ali može se upotrijebiti i u radu s drugim ljudima svih uzrasta. Umijeće crtanja i talent nisu važni jer se crta zatvorenih očiju a mnogi su otkrili nevjerojatne talente za crtanje iako su prije susreta s fraktalnim crtežima mislili da ne znaju crtati.


Termin radionice je:
19.05. 2018. od 10-18 h.

?
Radimo u lijepom prostoru, kvart Dugave, Zagreb.

Cijena programa, 8 sati rada, skripta i praćenje tijekom crtanja mini ciklusa, je 750 kn.

Prijavi se na cijeli Osnovni program I i II dio i uzmi popust 15%.
Dođi s prijateljicom i uzmi popust od 10%.

Sav materijal je osiguran i nije potrebno nikakvo predznanje, niti vještina crtanja.

?
Prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Rezervacija je obavezna jer radimo u malim grupama.
Po prijavi dobiješ podatke za uplatu.
Više informacija na: https://wp.me/P8ItRi-l7

Radionicu vodi Ana Pavičić, certificirana od autorice metode Tanzilije Polujahtove, za vođenje radionica i podučavanje.
Educirana po programu: Clinical Expressive Arts Therapy, dr. Avi Goren-Bar; Summer Intensive Art Therapy Centar Metafora, Barcelona; Vedic Art; Slikarica, ThetaHealing® praktičarka i vlasnica BeCREATive - Studija za razvoj potencijala.

bc logo