LJETNA ŠKOLA PISANJA 2021.

Dvorac Stara Sušica,  22.8. do 29.8.2021.

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 22.8. do 29.8.2021. u Dvorcu Stara Sušica, organizira jedanaestu Ljetnu školu pisanja 2021.

Do sada je preko 300 polaznika i polaznica završilo ljetnu školu pisanja. Na sedmodnevnim intenzivnim radionicama pisanja, u osami Gorskog kotara i izolaciji dvorca na rubu šume, živi se i piše književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditelja radionica te večernje programe, književne tribine i razgovore s poznatim imenima književne i umjetničke scene.
Ljetna škola pisanja ove godine nudi šest različitih radionica:
Kratka priča, Proza, Poezija, Raspisivanje, S one strane pisanja i po prvi puta u ljetnoj školi radionica Na granici napisanog i nacrtanog/eksperimentalne kratke književne forme.

Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene.
Olja Savičević Ivančević,  jedna od najuspješnijih spisateljica u regiji, sjajna pjesnikinja i prozna spisatljeica, vraća se i ove godine  dvorac na radionicu poezije
Tomica Šćavina i Ivana Bodrožić, dvije spisateljice na samom vrhu hrvatske književne scene, prvi puta dolaze u dvorac. Tomica Šćavina s radionicom S one strane pisanja, a Ivana Bodrožić s vrlo zanimljivom i malo drugačijom radionicom, Raspisivanje.
Prvi puta je na rubu šumu i Nikola Tutek, novi član voditeljske ekipe u Rijeci. Nikola piše fenomenalne priče, a u dvorac dovodi novu radionicu Na granici napisanog i nacrtanog/eksperimentalne kratke književne forme.
Pisci i voditelji radionica, koji su postali gotovo zaštitni znak ljetne škole, sjajni mentori, Enver Krivac i Davor Mandić, i ove su godine s nama.
Davor Mandić,  već petu godinu mentorira radionicu pisanja u CeKaPe Rijeka, a u dvorcu je voditelj radionice kratke priče.
Enver Krivac,  od prvog dana u CeKaPe Rijeka i ove godine ostaje vjeran radionici proze u dvorcu.


Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, organiziramo i književne tribine, razgovore s gostima, književni kviz, zajednička druženja i završnu, javnu produkciju na kojoj svi polaznici čitaju tekstove napisane u ljetnoj školi i koja je otvorena za javnost.
Svi koji su u sušičkom dvorcu doživjeli i proživjeli sedam dana zadnjeg tjedna kolovoza, svoje stvaralačke i spisateljske dane dijele na „prije i poslije Ljetne škole pisanja”.
Jer Ljetna škola je iskustvo koje mijenja.
Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 3500 kn.

Pozivamo vas da  na našoj web stranici https://cekape.com/ljetna-skola-pisanja-2021/ pronađete radionicu za sebe i pridružite nam se na ovoj jedinstvenoj književnoj avanturi.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE


Kontakt osoba
Aleksandra Vučković
tel:091 5675140, 01 2431 071
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.

 ♦