Šapa humanitarnosti | Humanitarna radionica

Šapa humanitarnosti (ŠH) je projekt vođen ljubavlju prema životinjama i ekologiji, a ukratko izgleda ovako: od starih pamučnih materijala (većinom majica) pletu se igračke za pse i mačke, pomoću kojih se na aukciji prikupljaju novčana sredstva za pomoć životinjama u skloništima. Od tih sredstava kasnije se kupuju hrana, lijekovi ili neke druge potrepštine. Time se starim i nekome beskorisnim stvarima daje nova svrha u obliku igračaka, a životinjama u skloništima obrok ili zdravstvena pomoć.

Šapa humanitarnosti je humanitarni i ekološki projekt čija je primarna svrha pomoć životinjama.

Cilj projekta je edukacija i aktivacija studentske zajednice o zero waste načelima kroz prikupljanje i recikliranje stare odjeće te njenu prenamjenu u igračke za pse i mačke. Aukcijom izrađenih igračaka potiče se prikupljanje
sredstava za zbrinjavanje i pomoć životinja u skloništima.

Ovo je prvi projekt u Udruzi usmjeren na životinje što predstavlja novo područje djelovanja eSTUDENTa. Do sada je uspješno proveden od strane voditeljice projekta privatno te se ove godine uvodi u Udrugu.

blog-img4 

Radionica izrade igračaka za pse i mačke:
Vrijeme održavanja 26.3. subota 2022.
Trajanje 3 sata. Počinje u 9.30 sati.
Mjesto održavanja : Voćarska 8, u prostorima Planet Zemlja.
Materijal osiguran ali sudionici mogu donijeti neke stare pamučne majice i/ili sličnu odjeću kojoj žele udahnuti novi život. 

Radionica je besplatna

Pozvani su svi bez obzira na dob, spol, rod, vrstu ljubimca koje preferiraju...

blog-img4

KONTAKT

Karla Georgiev

Koordinatorica, Ljudski potencijali, eSTUDENT
Voditeljica projekta Šapa humanitarnosti
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mob: 095 7619 815


eSTUDENT je neprofitna udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Danas, kao najveća i najaktivnija studentska udruga u Hrvatskoj, okuplja više od 200 aktivnih članova, studenata mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu. Svake se godine organizira preko dvadeset projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske, ali i cijele regije. Iza svakog projekta, radionice i same Udruge stoje motivirani studenti koji svojim radom poboljšavaju okolinu u kojoj djelujemo. Svim članovima je zajednička strast, entuzijazam i kreativnost koja nas motivira da širimo postojeće projekte i stvaramo nove. Time dajemo priliku nama samima, ali i ostalim studentima da se dodatno educiraju, odvaže na nove izazove i steknu dodatna iskustva tijekom fakulteta. Kroz zajednički rad razvijamo svoju kreativnost i kontinuirano učimo. Svemu što radimo pristupamo iskreno, motivirano i pozitivno dok ne pretočimo svoje vizije u stvarnost. Surađujemo s više od 70 partnera koji djeluju u Hrvatskoj, ali i u cijelom svijetu. Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz rad na projektima, potporu i podizanje kvalitete njihovog studiranja.




♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam