KAKO IZRADITI PREDMETE OD STAKLA?

Naučite na tečaju u Amalgam glass studiju Irene Poje Oxenham!

Fuzija je tehnika stapanje dva ili više komada stakla u pećima na visokim temperaturama gdje staklo postaje mekano ili čak tekuće.. Tako nastaju unikatni predmeti od stakla za svakodnevnu upotrebu, zdjele, vaze , tanjuri, svijećnjaci , nakit, satovi , slike.
- Bilo kakav kreativni radi opušta i čini da zaboravimo na svakodnevni život i uživamo u onome što stvaramo. Pobjegnite od svakodnevnice, učinite nešto za sebe, dodjite se družiti i pokušajete nešto sasvim drugačije. Iznenaditi ćete se koliko ćete uživati. Možete i kupiti ovaj originalan i zanimljiv tečaj nekome kao poklon.

staklo privjesak- Program tečaja; upoznavanje sa alatima , izrada dizajna, rezanje stakla , bojanje stakla, krivljenje u kalupima.
- Sav material je osiguran
- Rad u malim grupama do 4 polaznika
- Tečaj se održava u Brezovici , samo oko 10 minuta vožnje od Arene u Amalgam studiju.
- Vrijeme održavanja 18-21 h utorakom ili srijedom
- Cijena : jednom tjedno u trajanju od 2 mjeseca , 1000 kn mjesečno
- Parking besplatan

- Puno ćete naučiti i družiti se uz to napraviti radove na koje ćete biti jako ponosni i koje ćete nositi kući kada su ispećeni.

- Ako vam ne odgovara termini ili vas zanimaju individualne radionice , ili niste početnik u fuziji stakla obratite nam se u inbox za više informacija i ostale termine tečaja.
- Više infomacija o tečaju i na webshopu na www.amalgamglass.com

staklo irenaŽIVOTOPIS
Rođjena sam u Zagrebu , zavšila sam Ekonomiju a fuzijom stakla bavim se već više od 9 godina. Imala sam dvije samostalne izložbe te sam sudjelovala na nekoliko skupinih izložbi. Moji radovi prodaju se i u nekoliko galerija. Moje radove možete vidjeti i na www.amalgamglass.com

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE....

Upiti na telefon : 091.5881341
Emai: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
FB: Amalgam glass- Fuzija stakla
IG: @amalgamglass


staklo uzorci

Prijavnica za tečaj izrade predmeta od stakla...