SVETI PLESOVI G. I. GURĐIJEVA, RADIONICA U ZAGREBU I SPLITU

G. I. Gurđijev u svom pozivu učitelja osmislio je na stotine pokreta. Katkad su tečni i glatki, katkad oštri a katkad oboje u isti mah, katkad složeni a katkad jednostavni; ali uvijek ih radimo u namjeri da spoznamo sebe, otkrijemo ono najdublje u nama. Može ih vježbati svaka odrasla osoba. Iskustvo u plesanju nije potrebno. Pleše se bos, u čarapama ili laganim tenisicama. Može se sudjelovati i samo u subotu.

O učincima svjedoče iskustva polaznika:
„Očekivala sam da ću poslije prvog dana biti jako umorna, da ću dobiti upalu mišića, ali na moje veliko iznenađenje, ništa se od toga nije dogodilo, već obrnuto, bila je eksplozija radosti i neobično oslobođenje životne energije koja je nadahnjivala. Oslobodila se nova dimenzija u mom životu, osjetila sam ljubav prema svom fizičkom tijelu kao jednoj divnoj kreaciji.«
»Tri dana poslije radionice osjećam se kao da mi se i dalje događa defragmentacija mozga i srca. Jaka sila ušla je u mene i spojila me s nečim vječnim... istinitiji sam, bliži ljudima oko sebe."

Radionicu će voditi Miloš Kecman

Kada i gdje:
ZAGREB
subota, subota, 2. travnja 2016, od 9 h do 18 h, Kuća Života, Vlaška 81A
SPLIT:
nedjelja, 3. travnja 2016, od 9 h do 18 h, Studio One, Gradišćanskih Hrvata 16

Cijena: 300 kn za jedan dan

Informacije i prijave:
prijave zaključno do četvrtka 31. ožujka 2016, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posjetite nas na internetu: http://www.gurdjieff-alsace.com/