PLESNA RADIONICA "SWING ROOTS" sa CATRINE LJUNGGREN

27-29.11.2015.
Vrijeme je da zaronimo u povijest swing plesova i na SWING ROOTS radionici s Catrine Ljunggren podebljamo svoje plesno znanje!

Plesni klub Jump'n'Swing pripremio je još jednu plesnu poslasticu za sve ljubitelje swing glazbe i swing plesova.
Na programu radionice nalaze se plesne figure koje su plesali prvi lindy hopperi, stvarajući ples u koji se u zadnje vrijeme zaljubljuje sve više i više ljudi! Učit ćemo tehniku koja će nam omogućiti da brže i kvalitetnije savladamo novo gradivo i najbitnije od svega da s lakoćom plešemo bez straha od brzog tempa ili kompliciranih ritmova!

CATRINE LJUNGGREN je između ostalog: jedna od osnivačica grupe Rhythm Hot Shots Sweden, žena kojoj je prvi i izravni učitelj bio upravo Frankie Manning i žena koja je pokrenula Herrang Dance Camp na kojem je podučavala generacije Lindy Hopera više od 25 godina!

Pripremite se na energičan vikend pun zanimljivih i korisnih informacija koje nam samo učitelji s dugogodišnjim iskustvom kao Catrine Ljunggren mogu prenijeti!

Osim radionica, u sklopu SWING ROOTS vikenda sve 3 večeri održat će se i plesnjaci na kojima ćete se na plesnom podiju moći pridružiti lokalnim i inozemnim plesačima te uživati u sjajnim nastupima! U petak plešemo uz live bend, a na sve plesnjake je upad BESPLATAN!

Detaljne informacije i prijave na radionicu možete naći na: www.jumpandswing.hr/swing-roots-workshop/
i FB događaju: www.facebook.com/events/1483759315276316/