Otvoreno srce - plesna radionica

Volite plesati, a ne pamtite kad ste se zadnji put naplesali? Pozivamo vas na isprobate FREESTYLE na posljednoj radionici u ovoj godini s temom „Otvoreno srce".

Svaki put nakon plesa se osjećate izvrsno, živo, veselo i puno energije, a prerijetko si to priuštite? Treba vam prilika da izbacite stres, razmrdate sve mišiće u tijelu, odmorite se od svih obaveza i konačno se opustite? Volite dobru glazbu i rado bi zaplesali, ali više nemate prilika za to, a pred ukućanima vam je neugodno? Ne paše vam kad vam drugi govore da morate ovako ili onako, volite slobodu? Željni ste istraživanja? Dođite isplesati dušu s nama.

FREESTYLE vam nudi priliku za sve to i više jer:
- Ovdje nema zadanih koraka i koreografija, ne morate ništa pamtiti
- Plešete sami za sebe i ne treba vam partner
- Nije bitno koliko imate godina, ni plesnog iskustva, ni koliko jeste ili niste u formi
- Nema ograničenja, samo pratite sebe i svoj osjećaj i prilagođavate ples sebi, a ne obrnuto
- Kroz temu otkrivate nove stvari o sebi

Prijavite se na posljednju radionicu ove godine:
- Subota 12.12. u 17:30h – tema „Otvoreno srce" – u blagdansko doba vraćamo se bliže pravoj poanti, tome koliko možemo otvoriti srce za sebe i za druge. Dozvolite si omekšati i osjetiti svoje srce ponovno, uz glazbu koja će nam biti vodilja i naručje.

Što možete dobiti na radionicama oslikava i dojam polaznica:
"Bilo je stvarno sjajno..u potpunosti sam se uspjela povezati sa sobom i otpustiti svaku kontrolu..naplesala se kao nikad..:) istovremeno prazna i puna..Prazan um, a puno srce..Hvala ti na tome..Sjajno se osjećam u vlastitom tijelu..!"

„Draga Ivana, naše plesno druženje je bilo divno! Osjećaj prije radionice i poslije je naprosto neusporediv:)! Tijelo je bilo lagano i zahvalno na ispuštanju svih emocija koje je glazba i tvoje vodstvo prizvalo. Muzika je bila bomba :), ti vjeruješ u ono što radiš i opuštaš nas svojim uputama, društvo je bilo odlično, a cijelo iskustvo ništa drugo nego terapeutsko. Šta nije baš svake subote kad se ide na chagu :), di ćeš bolje :))"

Mjesto održavanja radionice: Zagreb, Apolon centar, Derenčinova 1/ 4. kat.
Više informacija ovdje.

Više o voditeljici i ovom plesu ovdje.

FB event: https://www.facebook.com/events/994151387325293/

Ulaganje po radionici: 70kn

PRIJAVE SU OBAVEZNE – na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mob 092 33 46 429 do petka 11.12. Broj mjesta je ograničen! Sva pitanja su dobrodošla.

Veseli plesni pozdrav,
Ivana Štulić

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: