Plesno buđenje - Biti žena

Plesno buđenje ulazi u 2016-u s toplom radionicom Biti Žena 16.01.2016 koja je ujedno tek prva u nizu posvećena nama kao ženama. Otkiriti ćemo što sve pojam Žena nosi u sebi, kako se osjećamo kao žene i koje sve potencijale nosimo. Želite li živjeti svoju ženstvenost u punini i slobodi (u ljubavi), ove radionice će vam zagrijati srce i dati doživljaj vaših potencijala.

Plesna buđenja su radionice kreirane za buđenje tijela i produbljivanja odnosa sa samim sobom kroz ples i pokret. Održavaju se subotom ujutro od 10-12h. Započeti vikend u osjećaju sebe, razbuditi se plesom, probuditi maštu... zvuči kao dobar početak vikenda koji može donijeti sa sobom i neka nova iskustva.
Radionice se nadovezuju jedna na drugu ali je svaka zasebna cjelina što vam daje mogućnost da sami birate tempo dolazaka. Možete biti povremeni ili redovni sudionik. Prethodno iskustvo u plesu nije potrebno.
Plesno buđenje je kombinacija suvremenog plesa, plesne meditacije i improvizacije; slobodne forme je (nema koreografija).

Pokreni se, okreni se, neka tvoje tijelo bude kist, a prostor platno na kojem ćeš oslikati priču o sebi.
Sve o radionicama možete pronaći ovdje.

Petra Mavar
www.alldance.hr
Alldance plesni studio
Florijana Andrašeca 14
10 000 Zagreb
091/2003380

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: