Plesno buđenje- Majka

Bez obzira imale djecu ili ne, mi smo majke. Majke smo svojim idejama i njihovoj realizaciji. Ova radionica se igra idejom majčinstva i obrađuje je na nekoliko razina- kroz nasljeđe od naših majki, kroz dimenziju majčinstva kao takvog te vlastitih potencijala. Svašta nam tijelo ima za ispričati na tu temu. Drage Žene/Majke, ovo nije samo radionica za biološke majke, jer majkom nas ne čini sam čin donošenja djeteta na svijet, već za sve žene. Dobrodošle!

Dođite, osluhnite, isplešite... Prijavljuje se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , cijena je 120kn.

Plesna buđenja su radionice kreirane za buđenje tijela i produbljivanja odnosa sa samim sobom kroz ples i pokret. Održavaju se subotom ujutro od 10-13h. Započeti vikend u osjećaju sebe, razbuditi se plesom, probuditi maštu... zvuči kao dobar početak vikenda koji može donijeti sa sobom i neka nova iskustva.
Radionice se nadovezuju jedna na drugu ali je svaka zasebna cjelina što vam daje mogućnost da sami birate tempo dolazaka. Možete biti povremeni ili redovni sudionik. Prethodno iskustvo u plesu nije potrebno.

Plesno buđenje je kombinacija suvremenog plesa, plesne meditacije i improvizacije; slobodne forme je (nema koreografija).

Pokreni se, okreni se, neka tvoje tijelo bude kist, a prostor platno na kojem ćeš oslikati priču o sebi.
Sve o radionicama možete pronaći na
http://www.alldance.hr/index.php/component/k2/item/75-projekt-srece

Z
agreb, subota 27.02.2016. od 10-13h

Petra Mavar
www.alldance.hr
Alldance plesni studio
Florijana Andrašeca 14
10 000 Zagreb
091/2003380

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: